Trabzonspor’dan dolandırıcı uyarısı

Trabzonspor 18.03.2020 - 12:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan dolandırıcı uyarısı

Trabzonspor’dan dolandırıcı uyarısı   Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklama; Kulübümüz, tescilli markalarından TS Club’a ait lisanslı ürünlerin sahtelerini üreterek satışa sunan kişilere yönelik hukuki mücadelesini sürdürmekte, sizden gelen ihbarlar ve yapılan tespitler doğrultusunda imitasyon ürün satışı gerçekleştirenlerle ilgili yasal işlemler yapılmaktadır.   Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki; kulübümüzün taraftarımıza yönelik olarak telefon veya ev/iş yeri ziyaretleri üzerinden forma, kaşkol gibi ürün satışı kesinlikle yoktur. Ayrıca, kulübümüz bünyesinde Trabzonspor Dergisi, Yavru Fırtına ve TS Club’a ait çağrı merkezlerinin dışında (0 212 981 1967 ve 0 850 532 1967) herhangi bir telesatış hattı bulunmamaktadır.   Yukarıda belirtilen telefon numaraları dışında sizleri arayarak kulübümüz adına satış gerçekleştirdiğini beyan edenleri Halkla İlişkiler Birimimize ihbar etmenizi önemle rica ederiz.   Lisanslı olmayan ürünlere ilişkin ihbar hatları şu şekildedir:  

Trabzonspor’dan dolandırıcı uyarısı

 

Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklama;

Kulübümüz, tescilli markalarından TS Club’a ait lisanslı ürünlerin sahtelerini üreterek satışa sunan kişilere yönelik hukuki mücadelesini sürdürmekte, sizden gelen ihbarlar ve yapılan tespitler doğrultusunda imitasyon ürün satışı gerçekleştirenlerle ilgili yasal işlemler yapılmaktadır.

 

Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki; kulübümüzün taraftarımıza yönelik olarak telefon veya ev/iş yeri ziyaretleri üzerinden forma, kaşkol gibi ürün satışı kesinlikle yoktur. Ayrıca, kulübümüz bünyesinde Trabzonspor Dergisi, Yavru Fırtına ve TS Club’a ait çağrı merkezlerinin dışında (0 212 981 1967 ve 0 850 532 1967) herhangi bir telesatış hattı bulunmamaktadır.

 

Yukarıda belirtilen telefon numaraları dışında sizleri arayarak kulübümüz adına satış gerçekleştirdiğini beyan edenleri Halkla İlişkiler Birimimize ihbar etmenizi önemle rica ederiz.

 

Lisanslı olmayan ürünlere ilişkin ihbar hatları şu şekildedir:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.