Trabzonspor’dan 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü mesajı

Trabzonspor 02.04.2019 - 14:41, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü mesajı

Otizmin Farkındayız Onların Yanındayız
Trabzonspor’dan 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü mesajı   Trabzonspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   Otizmin Farkındayız Onların Yanındayız   Teknik heyet ve oyuncularımız '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' kapsamında bugün tesislerimizde otistik çocuklarla bir araya geldi.   Trabzon Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bağlı çocukların yer aldığı organizasyonda teknik heyet ve oyuncularımız konuya duydukları hassasiyeti belirtip, "Otizmin Farkındayız Çözümde Bir Aradayız" yazılı dövizlerle görüntü verdiler.   #2NisanOtizmFarkındalıkGünü   #otizmemaviışıkyak
Otizmin Farkındayız Onların Yanındayız

Trabzonspor’dan 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü mesajı

 

Trabzonspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Otizmin Farkındayız Onların Yanındayız

 

Teknik heyet ve oyuncularımız '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' kapsamında bugün tesislerimizde otistik çocuklarla bir araya geldi.

 

Trabzon Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Erbaşaran Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bağlı çocukların yer aldığı organizasyonda teknik heyet ve oyuncularımız konuya duydukları hassasiyeti belirtip, "Otizmin Farkındayız Çözümde Bir Aradayız" yazılı dövizlerle görüntü verdiler.

 

#2NisanOtizmFarkındalıkGünü

 

#otizmemaviışıkyak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.