Trabzonspor'da Uğurcan ve Novak Galatasaray Maçı Kadrosunda Yok

Trabzonspor 09.02.2019 - 12:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Uğurcan ve Novak Galatasaray Maçı Kadrosunda Yok

Trabzonspor'da Uğurcan ve Novak Galatasaray Maçı Kadrosunda Yok   Türk Telekom Stadyumu'nda10 Şubat Pazar akşamı saat 19:00'da Galatasaray ile karşılacak olan Trabzonspor'da maç kafilesi belli oldu.Sakatlıkları bulunan Uğurcan Çakır ile Filip Novak'ın kadroda olup olmayacağını merak ediyordu.   Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, Galatasaray maçı için İstanbul'a götüreceği isimleri belirledi. Sakat olan Uğurcan Çakır ile Filip Novak kafilede yer almadılar. Sakatlığını atlatan ve bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Jose Sosa bu maçta görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Trabzonspor'da Uğurcan ve Novak Galatasaray Maçı Kadrosunda Yok

 

Türk Telekom Stadyumu'nda10 Şubat Pazar akşamı saat 19:00'da Galatasaray ile karşılacak olan Trabzonspor'da maç kafilesi belli oldu.Sakatlıkları bulunan Uğurcan Çakır ile Filip Novak'ın kadroda olup olmayacağını merak ediyordu.

 

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, Galatasaray maçı için İstanbul'a götüreceği isimleri belirledi. Sakat olan Uğurcan Çakır ile Filip Novak kafilede yer almadılar. Sakatlığını atlatan ve bir süredir takımla birlikte idmanlara çıkan Jose Sosa bu maçta görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.