Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Flavio'nun açıklamaları

Trabzonspor 29.08.2020 - 20:29, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Flavio'nun açıklamaları

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Flavio'nun açıklamaları   Uğurcan Çakır:   “Yeni hocamız, yeni hocamızın sistemi var. Bugün hocamızın istediklerini yapmaya çalıştık. Kolay değil, bir değişim var. Konuşmak için daha çok erken. Yeni gelen arkadaşlarımız da uyum sağlamaya çalışıyor, onlara yardımcı oluyoruz. Tüm kupaları kazanmak istiyoruz.”   Flavio,   "Trabzonspor’un oyuncusu olmaktan mutluyum. Burası benim için bir şans ve bu şansı iyi değerlendirmek için elimden geleni yapacağım. Skor belki üzdü ama hazırlıklarımız iyi gidiyor. Daha iyi olacak. Trabzonspor büyük takım ve büyük hedefleri olur. Bireysel olarak başarılı olmak istiyorum ama önemli olan Trabzonspor’un başarısı.” dedi.

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır ve Flavio'nun açıklamaları

 

Uğurcan Çakır:

 

“Yeni hocamız, yeni hocamızın sistemi var. Bugün hocamızın istediklerini yapmaya çalıştık. Kolay değil, bir değişim var. Konuşmak için daha çok erken. Yeni gelen arkadaşlarımız da uyum sağlamaya çalışıyor, onlara yardımcı oluyoruz. Tüm kupaları kazanmak istiyoruz.”

 

Flavio,

 

"Trabzonspor’un oyuncusu olmaktan mutluyum. Burası benim için bir şans ve bu şansı iyi değerlendirmek için elimden geleni yapacağım. Skor belki üzdü ama hazırlıklarımız iyi gidiyor. Daha iyi olacak. Trabzonspor büyük takım ve büyük hedefleri olur. Bireysel olarak başarılı olmak istiyorum ama önemli olan Trabzonspor’un başarısı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.