Trabzonspor'da Trondsen şoku sakatlandı 6 ay yok

Trabzonspor 10.09.2020 - 15:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Trondsen şoku sakatlandı 6 ay yok

Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde can sıkan bir haber geldi.
Trabzonspor'da Trondsen şoku sakatlandı 6 ay yok    Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde can sıkan bir haber geldi.   Trabzonspo'un Rosenborg'dan yeni transfer ettiği Anders Trondsen'in ön çapraz bağları koptuğu bildirildi. Futbol dünyasındaki en ağır sakatlıklardan birini yaşayan Norveçli oyuncunun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.   Trabzonspor'dan yapılan açıklama;   Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, oyuncularımız Anders Trondsen, Marlon Xavier ve Joao Pereira’nın sakatlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.   Anders Trondsen   Dün sabah yapılan antrenmanda dizi dönen futbolcumuzun bugün yapılan muayene ve çekilen MR neticesinde sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilmiştir. Ameliyatı planlanan futbolcumuzun yaklaşık 6 ay süreyle sahalardan uzak kalması öngörülmektedir.   Marlon Xavier   Sol arka adalesinde gerilme oluşan oyuncumuzun yapılan muayene ve incelenen MR grafileri neticesinde sol uyluk arka adalesinde (biceps femoris) ikinci derece yaralanma tespit edilmiş olup tedavisi devam etmektedir.   Joao Pereira   Çaykur Rizespor ile oynadığımız hazırlık maçında dizinden sakatlanan Joao Pereira’nın yapılan muayene ve incelenen MR grafileri neticesinde sağ diz iç yan bağında birinci derece zorlanma tespit edilmiş olup tedavisi devam etmektedir.
Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde can sıkan bir haber geldi.

Trabzonspor'da Trondsen şoku sakatlandı 6 ay yok 

 

Trabzonspor'da yeni sezon öncesinde can sıkan bir haber geldi.

 

Trabzonspo'un Rosenborg'dan yeni transfer ettiği Anders Trondsen'in ön çapraz bağları koptuğu bildirildi. Futbol dünyasındaki en ağır sakatlıklardan birini yaşayan Norveçli oyuncunun, en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

 

Trabzonspor'dan yapılan açıklama;

 

Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, oyuncularımız Anders Trondsen, Marlon Xavier ve Joao Pereira’nın sakatlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Anders Trondsen

 

Dün sabah yapılan antrenmanda dizi dönen futbolcumuzun bugün yapılan muayene ve çekilen MR neticesinde sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilmiştir. Ameliyatı planlanan futbolcumuzun yaklaşık 6 ay süreyle sahalardan uzak kalması öngörülmektedir.

 

Marlon Xavier

 

Sol arka adalesinde gerilme oluşan oyuncumuzun yapılan muayene ve incelenen MR grafileri neticesinde sol uyluk arka adalesinde (biceps femoris) ikinci derece yaralanma tespit edilmiş olup tedavisi devam etmektedir.

 

Joao Pereira

 

Çaykur Rizespor ile oynadığımız hazırlık maçında dizinden sakatlanan Joao Pereira’nın yapılan muayene ve incelenen MR grafileri neticesinde sağ diz iç yan bağında birinci derece zorlanma tespit edilmiş olup tedavisi devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.