Trabzonspor'da Sosa takım oyunu ile eksikleri alt edebiliriz

Trabzonspor 18.09.2019 - 10:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Sosa takım oyunu ile eksikleri alt edebiliriz

Trabzonspor'da Sosa takım oyunu ile eksikleri alt edebiliriz   Trabzonspor'un Kaptanı Jose Sosa, sakat futbolcuların çokluğunun kendilerini zorladığını kabul etti ancak takım oyunu ile bunu alt edebileceklerini söyledi. Sosa "Kimin sakat olduğu, kimin gol attığı, kimin asist yaptığının bir önemi yok. Önemli olan takımdır. Biz de takım olmanın faydalarını en iyi şekilde hissedeceğiz ve sahaya yansıtacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'da Sosa takım oyunu ile eksikleri alt edebiliriz

 

Trabzonspor'un Kaptanı Jose Sosa, sakat futbolcuların çokluğunun kendilerini zorladığını kabul etti ancak takım oyunu ile bunu alt edebileceklerini söyledi.

Sosa "Kimin sakat olduğu, kimin gol attığı, kimin asist yaptığının bir önemi yok. Önemli olan takımdır. Biz de takım olmanın faydalarını en iyi şekilde hissedeceğiz ve sahaya yansıtacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.