Trabzonspor'da son dakika transfer fırtınası

Trabzonspor 31.01.2020 - 09:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da son dakika transfer fırtınası

Transfer döneminin kapanmasına satler kalırken Trabzonspor transferleri ile ses getiriyor.İşte peş peşe gelen O transferler
Trabzonspor'da  son dakika transfer fırtınası  Transfer döneminin kapanmasına satler kalırken Trabzonspor transferleri ile ses getiriyor.İşte peş peşe gelen O transferler   Önce Guilherme'yi 6 aylığına kiraladı BtcTurk Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'un gündemindeki Guilherme'nin sözleşmesini feshetti ve TFF'ye bildirdi. Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'un sözleşmesini feshettiği Guilherme'yi 6 aylığına kiraladı.   Ardından Brezilyalı stoper Manoel Messias, Cruzeiro'dan 1,5 yıllığına kadrosuna kattı   Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Brezilyalı stoper Manoel Messias, Trabzon'a geldi. Cruzeiro'dan 1,5 yıllığına kadrosuna kattığı Tecrübeli oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.   Ve son olarak tecrübeli stoper Manuel de Costa ile anlaşmaya vardı   Bordo mavililer,  daha önce Sivasspor ve Başakşehir'de forma giyen Manuel de Costa ile anlaşmaya vardı.   Daha önce menajerler tarafından önerilen Manuel da Costa ile Trabzonspor yönetimi ile dün İstanbul'da masaya oturdu. Daha önce Sivasspor ve Başakşehir formaları giyen 33 yaşındaki stoper ile bugün anlaşma imzalanması bekleniyor. 1.91'lik stoper Süper Lig kariyerinde toplam 72 maça çıktı, 11 gol atıp, 3 asist yaptı.
Transfer döneminin kapanmasına satler kalırken Trabzonspor transferleri ile ses getiriyor.İşte peş peşe gelen O transferler

Trabzonspor'da  son dakika transfer fırtınası 

Transfer döneminin kapanmasına satler kalırken Trabzonspor transferleri ile ses getiriyor.İşte peş peşe gelen O transferler

 

Önce Guilherme'yi 6 aylığına kiraladı

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'un gündemindeki Guilherme'nin sözleşmesini feshetti ve TFF'ye bildirdi. Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'un sözleşmesini feshettiği Guilherme'yi 6 aylığına kiraladı.

 

Ardından Brezilyalı stoper Manoel Messias, Cruzeiro'dan 1,5 yıllığına kadrosuna kattı

 

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Brezilyalı stoper Manoel Messias, Trabzon'a geldi. Cruzeiro'dan 1,5 yıllığına kadrosuna kattığı Tecrübeli oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

Ve son olarak tecrübeli stoper Manuel de Costa ile anlaşmaya vardı

 

Bordo mavililer,  daha önce Sivasspor ve Başakşehir'de forma giyen Manuel de Costa ile anlaşmaya vardı.

 

Daha önce menajerler tarafından önerilen Manuel da Costa ile Trabzonspor yönetimi ile dün İstanbul'da masaya oturdu. Daha önce Sivasspor ve Başakşehir formaları giyen 33 yaşındaki stoper ile bugün anlaşma imzalanması bekleniyor. 1.91'lik stoper Süper Lig kariyerinde toplam 72 maça çıktı, 11 gol atıp, 3 asist yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.