Trabzonspor'da Obi Mikel'in sözleşmesi feshedildiği açıklandı

Trabzonspor 17.03.2020 - 20:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Obi Mikel'in sözleşmesi feshedildiği açıklandı

Trabzonspor'da Obi Mikel ile yollar ayrıldı!
  2020 Trabzonspor'da Obi Mikel'in sözleşmesi feshedildiği açıklandı   Trabzonspor'da Obi Mikel ile yollar ayrıldı!   Trabzonspor, John Obi Mikel'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı.   Trabzonspor, John Obi Mikel'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı.   Bordo mavili kulübün yaptığı açıklamasında, "Şirketimiz ile John Obi Mikel arasındaki 30.06.2019 başlangıç 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Karşılıklı fesih anlaşması ile futbolcu, ileriye dönük tüm alacaklarından vazgeçmiştir" ifadeleri yer aldı.   Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 32 yaşındaki oyuncu, "Hayatta futboldan önemli şeyler var. Şu anda rahat hissetmiyorum ve bu durumda futbol oynamak istemiyorum. Herkes bu kritik anda evinde aileleriyle ve sevdikleriyle olmalı. Dünya böylesine çalkantılı zamanlardan geçerken, sezon iptal edilmeli" demişti.
Trabzonspor'da Obi Mikel ile yollar ayrıldı!

 

2020 Trabzonspor'da Obi Mikel'in sözleşmesi feshedildiği açıklandı

 

Trabzonspor'da Obi Mikel ile yollar ayrıldı!

 

Trabzonspor, John Obi Mikel'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı.

 

Trabzonspor, John Obi Mikel'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini açıkladı.

 

Bordo mavili kulübün yaptığı açıklamasında, "Şirketimiz ile John Obi Mikel arasındaki 30.06.2019 başlangıç 31.05.2021 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Karşılıklı fesih anlaşması ile futbolcu, ileriye dönük tüm alacaklarından vazgeçmiştir" ifadeleri yer aldı.

 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 32 yaşındaki oyuncu, "Hayatta futboldan önemli şeyler var. Şu anda rahat hissetmiyorum ve bu durumda futbol oynamak istemiyorum. Herkes bu kritik anda evinde aileleriyle ve sevdikleriyle olmalı. Dünya böylesine çalkantılı zamanlardan geçerken, sezon iptal edilmeli" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.