Trabzonspor'da Mutfak Pası Başkan Ahmet Ağaoğlu'nda

Trabzonspor 27.04.2020 - 15:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Mutfak Pası Başkan Ahmet Ağaoğlu'nda

Trabzonspor'da Mutfak Pası Başkan Ahmet Ağaoğlu'nda    Moloz'a gidip kıymalı yiyeceğim sonra da tesislere geçeceğim. İnşallah ligin kalan kısmını oynayacağız, başarılı şekilde performansımızı sürdüreceğiz ve hayal ettiğimiz noktada bitireceğiz" dedi.   Ağaoğlu zor bir süreçten geçildiğini ifade ederek " Dünya zerindeki çok az sayıdaki ülkeyle kıyaslanabilecek şekilde kontrollü olarak bu fırtınanın içerisinden rahatlıkla çıkabileceğimiz bir görüntü oluştu geçtiğimiz 4 hafta içerisinde. Bunu da tamamen Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi evde kalmaya, izolasyona, sosyal mesafeyi korumaya ve hijyene dikkat etmeye borçluyuz. Evde kal, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayalım, mecbur kalınca sosyal mesafeyi koruyalım, hijyen kurallarına dikkat edelim ve inşallah iki bayramı bir arada yaşayalım" şeklinde konuştu.        

Trabzonspor'da Mutfak Pası Başkan Ahmet Ağaoğlu'nda 

 

Moloz'a gidip kıymalı yiyeceğim sonra da tesislere geçeceğim. İnşallah ligin kalan kısmını oynayacağız, başarılı şekilde performansımızı sürdüreceğiz ve hayal ettiğimiz noktada bitireceğiz" dedi.

 

Ağaoğlu zor bir süreçten geçildiğini ifade ederek " Dünya zerindeki çok az sayıdaki ülkeyle kıyaslanabilecek şekilde kontrollü olarak bu fırtınanın içerisinden rahatlıkla çıkabileceğimiz bir görüntü oluştu geçtiğimiz 4 hafta içerisinde. Bunu da tamamen Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi evde kalmaya, izolasyona, sosyal mesafeyi korumaya ve hijyene dikkat etmeye borçluyuz. Evde kal, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayalım, mecbur kalınca sosyal mesafeyi koruyalım, hijyen kurallarına dikkat edelim ve inşallah iki bayramı bir arada yaşayalım" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.