Trabzonspor'da ikinci koronavirüs testleri negatif çıktı hazırlık maçı planları

Trabzonspor 07.05.2020 - 17:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da ikinci koronavirüs testleri negatif çıktı hazırlık maçı planları

Trabzonspor'da ikinci koronavirüs testleri negatif çıktı hazırlık maçı planları   Trabzonspor'lu futbolcular ve teknik heyete dün yapılan COVID-19 testleri sonuçlanmış ve pozitif vakaya rastlanmadığı açıklandı.   Trabzonspor A takımı yarından itibaren sakatlıkları bulunan oyuncular haricinde tam kadro antrenmanlara başlayacağı bildirildi.   Ayrıca 15 gün içerisinde Trabzonspor'un bir hazırlık maçı oynaması planlanmaktadır. Takım bulunamaması halinde hazırlık maçı U19 takımıyla yapılacağı açıklandı.

Trabzonspor'da ikinci koronavirüs testleri negatif çıktı hazırlık maçı planları

 

Trabzonspor'lu futbolcular ve teknik heyete dün yapılan COVID-19 testleri sonuçlanmış ve pozitif vakaya rastlanmadığı açıklandı.

 

Trabzonspor A takımı yarından itibaren sakatlıkları bulunan oyuncular haricinde tam kadro antrenmanlara başlayacağı bildirildi.

 

Ayrıca 15 gün içerisinde Trabzonspor'un bir hazırlık maçı oynaması planlanmaktadır. Takım bulunamaması halinde hazırlık maçı U19 takımıyla yapılacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.