Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in Göztepe maçı sonrası açıklamaları

Trabzonspor 13.06.2020 - 00:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in Göztepe maçı sonrası açıklamaları

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in Göztepe maçı sonrası açıklamaları Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 27. haftasında oynadığı ve 3-1’lik galibiyetle sonuçlanan Göztepe karşılaşması sonrası Teknik Direktör Hüseyin Çimşir basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm oyuncuları tebrik eden Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Kazandığımız için tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Oyuncularımız bugün verdiğimiz tüm görevleri yerine getirdiler. Üç aylık bir aradan sonra oynanan futbol bence gayet olumluydu. Oyunu iki bölümde incelemek gerekiyor. 11’e 11 olarak oynanan oyun ve 11’e 10 olarak oynanan oyun. Ben ikisini de takım halinde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle 11’e 11 olan bölümde skoru daha da arttırabilirdik, kendimize avantaj sağlayabilirdik. Sonrasında eksik kalmamıza rağmen arkadaşların ortaya koyduğu mücadele ve 10 kişi oynama konusunda gösterdikleri gayret yerinde ve başarılıydı. Tabii geriye kalan 7 hafta var. Kazanmış bir takımın teknik direktörü olarak hakemlerin biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bunu kazanmış bir teknik direktör olarak söylüyorum. Ortada bir emek var, mücadele var, herkesin hakkı var. Verdikleri kararlarda daha sağlıklı ve sağduyulu olurlarsa sevinirim” dedi.

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in Göztepe maçı sonrası açıklamaları

Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 27. haftasında oynadığı ve 3-1’lik galibiyetle sonuçlanan Göztepe karşılaşması sonrası Teknik Direktör Hüseyin Çimşir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tüm oyuncuları tebrik eden Teknik Direktör Hüseyin Çimşir,

“Kazandığımız için tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Oyuncularımız bugün verdiğimiz tüm görevleri yerine getirdiler. Üç aylık bir aradan sonra oynanan futbol bence gayet olumluydu. Oyunu iki bölümde incelemek gerekiyor. 11’e 11 olarak oynanan oyun ve 11’e 10 olarak oynanan oyun. Ben ikisini de takım halinde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle 11’e 11 olan bölümde skoru daha da arttırabilirdik, kendimize avantaj sağlayabilirdik. Sonrasında eksik kalmamıza rağmen arkadaşların ortaya koyduğu mücadele ve 10 kişi oynama konusunda gösterdikleri gayret yerinde ve başarılıydı. Tabii geriye kalan 7 hafta var. Kazanmış bir takımın teknik direktörü olarak hakemlerin biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bunu kazanmış bir teknik direktör olarak söylüyorum. Ortada bir emek var, mücadele var, herkesin hakkı var. Verdikleri kararlarda daha sağlıklı ve sağduyulu olurlarsa sevinirim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.