Trabzonspor'da Falaş Gelişme Olcay ve Zeki'ye Kulüp Bulmaları Söylendi

Trabzonspor 28.12.2018 - 17:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Falaş Gelişme Olcay ve Zeki'ye Kulüp Bulmaları Söylendi

Trabzonspor'da Falaş Gelişme Olcay ve Zeki'ye Kulüp Bulmaları Söylendi   A Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor’da forma giyen Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya kendilerine kulüp bulmaları söylendi.   Olcay Şahan bu sezon Trabzonspor formasıyla 14 karşılaşmada forma giyerken 1 gol 4 asist ile oynadı.   27 yaşındaki Zeki Yavru ise sadece 4 karşılaşmada forma şansı bulabildi. Yunus Emre Sel’in aktardığı bilgiye göre Trabzonspor’da Onur ve Burak gitmez ise altyapıdan takviye yapmakdan başka yolu olmadığı vurgulandı.Oyuncular hakkında kulüp tarafından ilerleyen günlerde açıklama yapılabileceği aktarıldı. a spor kanalı Yunus Emre Sel ile yaptığı görüşmede aktarılan bilgiler şimdilik bu kadar ile sınırlı kaldı. <>iframe>

Trabzonspor'da Falaş Gelişme Olcay ve Zeki'ye Kulüp Bulmaları Söylendi

 

A Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor’da forma giyen Olcay Şahan ve Zeki Yavru'ya kendilerine kulüp bulmaları söylendi.

 

Olcay Şahan bu sezon Trabzonspor formasıyla 14 karşılaşmada forma giyerken 1 gol 4 asist ile oynadı.

 

27 yaşındaki Zeki Yavru ise sadece 4 karşılaşmada forma şansı bulabildi.

Yunus Emre Sel’in aktardığı bilgiye göre Trabzonspor’da Onur ve Burak gitmez ise altyapıdan takviye yapmakdan başka yolu olmadığı vurgulandı.Oyuncular hakkında kulüp tarafından ilerleyen günlerde açıklama yapılabileceği aktarıldı.

a spor kanalı Yunus Emre Sel ile yaptığı görüşmede aktarılan bilgiler şimdilik bu kadar ile sınırlı kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.