Trabzonspor’da Ekuban Fırtınası Devam Ediyor

Trabzonspor 17.01.2019 - 16:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’da Ekuban Fırtınası Devam Ediyor

Trabzonspor’da Ekuban Fırtınası Devam Ediyor   İngiltere Leeds United takımından satın alma opsiyonlu olarak kiralık alınan Ekuban golleri ile Trabzonspor’a katkı sağlamayı sürdürüyor. Trabzonspor ile çıktığı 16 maçta 6 gol 2 asist ve ikili mücadelelerde güçlü fiziğiyle ayakda kalması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.   Son olarak Balıkesirspor maçını da boş geçmeyen ve Taraftarların beğenisini kazanan Ekuban’ın alınması yönünde yorumlar ve görüşler ağırlıklı olup, Trabzonspor’a verilen transfer yasağının Ekuban transferine etki etkilemeyeceği söyleniyor. Ekuban’ın satın alma opsiyonunun son tarihi ise 31 mayıs 2019. (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'TEMEDYA_WIDGET_122002',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid: 'http://www.taka61.net/'});

Trabzonspor’da Ekuban Fırtınası Devam Ediyor

 

İngiltere Leeds United takımından satın alma opsiyonlu olarak kiralık alınan Ekuban golleri ile Trabzonspor’a katkı sağlamayı sürdürüyor. Trabzonspor ile çıktığı 16 maçta 6 gol 2 asist ve ikili mücadelelerde güçlü fiziğiyle ayakda kalması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

Son olarak Balıkesirspor maçını da boş geçmeyen ve Taraftarların beğenisini kazanan Ekuban’ın alınması yönünde yorumlar ve görüşler ağırlıklı olup, Trabzonspor’a verilen transfer yasağının Ekuban transferine etki etkilemeyeceği söyleniyor. Ekuban’ın satın alma opsiyonunun son tarihi ise 31 mayıs 2019.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.