Trabzonspor’da Bir Şokta Ivanildo Fernandes’ten 1 ay yok

Trabzonspor 16.09.2019 - 17:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’da Bir Şokta Ivanildo Fernandes’ten 1 ay yok

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Ivanildo Fernandes’in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor’da Bir Şokta Ivanildo Fernandes’ten 1 ay yok   Trabzonspor'un sakatlıklarla başı bir süre ağrıyacak gibi Abdulkadir Ömür, Yusuf Sarı, Ekuban'ın ardından sakatlar kervanına İvanildo Fernandes'te katıldı.   Trabzonspor zorlu dönemi en az hasarla atlatmanın planlarını şimdiden yapmaya başlamıştır.   Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven'in, Ivanildo Fernandes’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama;   Yaşar Kibar Güven, Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ivanildo Fernandes‘in bugün yapılan tetkikler ve çekilen MR sonucunda sağ adduktör kas grubunda yaralanma tespit edildiğini ve 2 ile 4 hafta arasında sahalara dönmesinin beklendiğini ifade etti.
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Ivanildo Fernandes’in sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da Bir Şokta Ivanildo Fernandes’ten 1 ay yok

 

Trabzonspor'un sakatlıklarla başı bir süre ağrıyacak gibi Abdulkadir Ömür, Yusuf Sarı, Ekuban'ın ardından sakatlar kervanına İvanildo Fernandes'te katıldı.

 

Trabzonspor zorlu dönemi en az hasarla atlatmanın planlarını şimdiden yapmaya başlamıştır.

 

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven'in, Ivanildo Fernandes’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklama;

 

Yaşar Kibar Güven, Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ivanildo Fernandes‘in bugün yapılan tetkikler ve çekilen MR sonucunda sağ adduktör kas grubunda yaralanma tespit edildiğini ve 2 ile 4 hafta arasında sahalara dönmesinin beklendiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.