Trabzonspor'da Ahmet Canbaz'da sakatlar kervanına katıldı

Trabzonspor 24.11.2019 - 14:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Ahmet Canbaz'da sakatlar kervanına katıldı

Trabzonspor'da Ahmet Canbaz'da sakatlar kervanına katıldı   Trabzonspor Kulüp Doktoru M. Hakan Ayaz, futbolcumuz Ahmet Canbaz’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.   Hakan Ayaz, “Oyuncumuz Ahmet Canbaz, bu sabah yapılan antrenmanda yaşanan ikili mücadelede aldığı darbe sonucu sakatlanmış ve antrenmanı yarıda bırakmıştır. Oyuncumuzun tedavisine derhal başlanmış olup, yapılacak tetkikler sonrası durumu netlik kazanacaktır” dedi.

Trabzonspor'da Ahmet Canbaz'da sakatlar kervanına katıldı

 

Trabzonspor Kulüp Doktoru M. Hakan Ayaz, futbolcumuz Ahmet Canbaz’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Hakan Ayaz, “Oyuncumuz Ahmet Canbaz, bu sabah yapılan antrenmanda yaşanan ikili mücadelede aldığı darbe sonucu sakatlanmış ve antrenmanı yarıda bırakmıştır. Oyuncumuzun tedavisine derhal başlanmış olup, yapılacak tetkikler sonrası durumu netlik kazanacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.