Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür'den iyi haber geldi❤

Trabzonspor 16.03.2020 - 14:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür'den iyi haber geldi❤

Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür'den iyi haber geldi   Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Abdülkadir Ömür girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık yaşarken 73. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.     Bügün MR çekilen Abdulkadir Ömür’ün menisküslerinin ve kıkırdaklarının sağlam, ayağının iç kemiğinde hafif derecede ödem olduğu öğrenilirken önemli bir durumunun olmadığı belirtildi.

Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür'den iyi haber geldi

 

Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Abdülkadir Ömür girdiği ikili mücadele sonrası sakatlık yaşarken 73. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

 

 

Bügün MR çekilen Abdulkadir Ömür’ün menisküslerinin ve kıkırdaklarının sağlam, ayağının iç kemiğinde hafif derecede ödem olduğu öğrenilirken önemli bir durumunun olmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.