Trabzonspor COVID-19 testlerinin bir futbolcu hariç negatif çıktığını açıkladı

Trabzonspor 04.09.2020 - 08:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor COVID-19 testlerinin bir futbolcu hariç negatif çıktığını açıkladı

Trabzonspor COVID-19 testlerinin bir futbolcu hariç negatif çıktığını açıkladı Trabzonspor'da daha önce koronavirüs testi pozitif çıkan iki futbolcudan birinin yeni yapılan testlerde yine koronavirüs testinin pozitif çıktığı diğer futbolcunun negatif çıktığı açıklandı.   Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;   Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımıza COVID-19 testleri yapılmış; pozitif vakaya rastlanmamıştır. Daha önce sonuçları pozitif çıkan ve ev izolasyonuna alınan iki oyuncumuza da yeniden test yapılmış olup, bir oyuncumuzun testi pozitif çıkmıştır.

Trabzonspor COVID-19 testlerinin bir futbolcu hariç negatif çıktığını açıkladı

Trabzonspor'da daha önce koronavirüs testi pozitif çıkan iki futbolcudan birinin yeni yapılan testlerde yine koronavirüs testinin pozitif çıktığı diğer futbolcunun negatif çıktığı açıklandı.

 

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

 

Futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımıza COVID-19 testleri yapılmış; pozitif vakaya rastlanmamıştır. Daha önce sonuçları pozitif çıkan ve ev izolasyonuna alınan iki oyuncumuza da yeniden test yapılmış olup, bir oyuncumuzun testi pozitif çıkmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.