Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor

Trabzonspor 23.05.2019 - 10:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor

- Bordo-mavili ekip, 34. ve son hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak
Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor - Bordo-mavili ekip, 34. ve son hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak   Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.   Çaykur Didi Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.   Ligde 60 puanla 4. sırada yer alarak Avrupa kupalarına katılma hakkını garantileyen bordo-mavililer, son hafta üçüncülük için karşılaşmaya çıkacak.   Bordo-mavililer, Çaykur Rizespor maçını kazanması, 62 puanlı Beşiktaş'ın ise sahasında Kasımpaşa karşısına puan kaybetmesi halinde sezonu üçüncü sırada tamamlayacak.   Trabzonspor'un Muhtemel Rizespor maçı 11'i Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Onazi ile kart cezalısı Vahid Amiri dışında eksik oyuncu bulunmuyor.   Karadeniz ekibinin karşılaşmaya    Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme ve Rodallega 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.  
- Bordo-mavili ekip, 34. ve son hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor

- Bordo-mavili ekip, 34. ve son hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak
 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

 

Çaykur Didi Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

 

Ligde 60 puanla 4. sırada yer alarak Avrupa kupalarına katılma hakkını garantileyen bordo-mavililer, son hafta üçüncülük için karşılaşmaya çıkacak.

 

Bordo-mavililer, Çaykur Rizespor maçını kazanması, 62 puanlı Beşiktaş'ın ise sahasında Kasımpaşa karşısına puan kaybetmesi halinde sezonu üçüncü sırada tamamlayacak.

 

Trabzonspor'un Muhtemel Rizespor maçı 11'i

Trabzonspor'da sakatlığı devam eden Onazi ile kart cezalısı Vahid Amiri dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

 

Karadeniz ekibinin karşılaşmaya

 

 Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme ve Rodallega 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.