Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan O Okula Sürpriz Ziyaret

Trabzonspor 15.11.2019 - 17:58, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan O Okula Sürpriz Ziyaret

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan O Okula Sürpriz Ziyaret   Ahmet Ağaoğlu, Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti    Ahmet Ağaoğlu, karne törenini her sene olduğu gibi bu yıl da Trabzonspor marşları ve bayraklarıyla kutlayan Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu’nun yanı sıra Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ve Beşikdüzü İlçe Jandarma Komutanı Metin Uyar’ın da yer aldığı ziyarette,  Ahmet Ağaoğlu’nu yaklaşık bin dolayında minik öğrenci ve veliler karşıladı.   Ahmet Ağaoğlu yaptığı konuşmada, “İlk defa sosyal medyada okulun kapanış töreninde, ellerinde Bordo – Mavi bayraklar ve Trabzonspor formasıyla, Trabzonspor marşıyla, Trabzonspor’a gönül vermiş miniklerin görüntüleri yansıdığı zaman ben şunu söyledim; çok büyük bir kulüp olabilirsiniz, şampiyon da olabilirsiniz, Avrupa Şampiyonu da olabilirsiniz ama özel olabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyacınız var. İşte siz bu özelliği bütün dünyaya gösteren bir okulun öğrencilerisiniz. Beni o zaman çok gururlandırmıştınız. Benim sizlere teşekkür borcum vardı o da bugüne nasip oldu, okulun karne gününe. Trabzonspor’u diğer kulüplerden ayıran birçok özellik var, kitlelere mal olmuş, düzene başkaldırmış, düzene isyan etmiş ve kendi içinden yetiştirdiği sporcularla bunun savaşını vermiş bir kulüp Trabzonspor. Zaman içerisinde biraz rotasından çıkmış olsa da son zamanlarda sizlerin de desteğiyle, bizlerle birlikte yanyana göstermiş olduğu duruşla hızlı adımlarla eski günlere doğru yürüyoruz. İçimizdeki bu Trabzonspor sevgisi tüm Türkiye’ye, tüm okullara örnek olacak seviyede. Hepinize şükranlarımı sunuyorum, içinizdeki bu Trabzonspor aşkını kaybetmeden büyüdüğünüzde iş yerinizde de tüm ülke sathında bu sevginizi yaymanızı ve yaşatmanızı temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.   Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, törenin ardından Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nu gezerek çocukların yaptıkları sergileri ziyaret etti. Okul Müdürü Emrah Demiral’a imzalı forma takdim eden Ağaoğlu, okulda görevli öğretmenlere de başarı dileklerini iletti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan O Okula Sürpriz Ziyaret

 

Ahmet Ağaoğlu, Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti

 

 Ahmet Ağaoğlu, karne törenini her sene olduğu gibi bu yıl da Trabzonspor marşları ve bayraklarıyla kutlayan Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu’nun yanı sıra Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ve Beşikdüzü İlçe Jandarma Komutanı Metin Uyar’ın da yer aldığı ziyarette,  Ahmet Ağaoğlu’nu yaklaşık bin dolayında minik öğrenci ve veliler karşıladı.

 

Ahmet Ağaoğlu yaptığı konuşmada, “İlk defa sosyal medyada okulun kapanış töreninde, ellerinde Bordo – Mavi bayraklar ve Trabzonspor formasıyla, Trabzonspor marşıyla, Trabzonspor’a gönül vermiş miniklerin görüntüleri yansıdığı zaman ben şunu söyledim; çok büyük bir kulüp olabilirsiniz, şampiyon da olabilirsiniz, Avrupa Şampiyonu da olabilirsiniz ama özel olabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyacınız var. İşte siz bu özelliği bütün dünyaya gösteren bir okulun öğrencilerisiniz. Beni o zaman çok gururlandırmıştınız. Benim sizlere teşekkür borcum vardı o da bugüne nasip oldu, okulun karne gününe. Trabzonspor’u diğer kulüplerden ayıran birçok özellik var, kitlelere mal olmuş, düzene başkaldırmış, düzene isyan etmiş ve kendi içinden yetiştirdiği sporcularla bunun savaşını vermiş bir kulüp Trabzonspor. Zaman içerisinde biraz rotasından çıkmış olsa da son zamanlarda sizlerin de desteğiyle, bizlerle birlikte yanyana göstermiş olduğu duruşla hızlı adımlarla eski günlere doğru yürüyoruz. İçimizdeki bu Trabzonspor sevgisi tüm Türkiye’ye, tüm okullara örnek olacak seviyede. Hepinize şükranlarımı sunuyorum, içinizdeki bu Trabzonspor aşkını kaybetmeden büyüdüğünüzde iş yerinizde de tüm ülke sathında bu sevginizi yaymanızı ve yaşatmanızı temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.

 

Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, törenin ardından Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nu gezerek çocukların yaptıkları sergileri ziyaret etti. Okul Müdürü Emrah Demiral’a imzalı forma takdim eden Ağaoğlu, okulda görevli öğretmenlere de başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.