Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu hedefiniz 2+1 kupa

Trabzonspor 13.06.2020 - 08:22, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu hedefiniz 2+1 kupa

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu hedefiniz 2+1 kupa   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: “Ben hep bu ligin oynanarak tamamlanacağını düşündüm Şükürler olsun tekrar futbola başladık. Lig liderinin maçının ikinci kanalda yayınlanması nasıl bir düşüncenin ürünüdür ben anlamakta güçlük çekiyorum.   Lider kim olursa olsun saygı göstermek zorundasınız ve birinci kanaldan yayınlamak zorundasınız. Biz burada oynadığımız zamanlar da Göztepe taraftarından aşırı keyif alıyorduk. Onlarla oynamak zevkli olacaktı ama onlardan mahrum kaldık. 10 kişiye rağmen iyi oynadık. Takımın performansından emindim. Bütün çalışmaları izledim, geri düşsek bile geri dönüş maçı çevirme reaksiyonunun olacağından emindim. 7 maçı da aynı ciddiyetle oynamak zorundayız.   Salı günü oynayacağımız kupa maçında rakibimiz fenerbahçe ligde zirveden uzak kaldı. Kupaya daha fazla önem veriyor. Bugün yorulduk, takvimimiz de çok sıkışık. İstanbul sonrasında Alanya’ya gideceğiz. Rakiplerimize saygısızlık etmek istemiyoruz ama bizim hedefimiz 2+1 kupa.”

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu hedefiniz 2+1 kupa

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: “Ben hep bu ligin oynanarak tamamlanacağını düşündüm Şükürler olsun tekrar futbola başladık. Lig liderinin maçının ikinci kanalda yayınlanması nasıl bir düşüncenin ürünüdür ben anlamakta güçlük çekiyorum.

 

Lider kim olursa olsun saygı göstermek zorundasınız ve birinci kanaldan yayınlamak zorundasınız. Biz burada oynadığımız zamanlar da Göztepe taraftarından aşırı keyif alıyorduk. Onlarla oynamak zevkli olacaktı ama onlardan mahrum kaldık. 10 kişiye rağmen iyi oynadık. Takımın performansından emindim. Bütün çalışmaları izledim, geri düşsek bile geri dönüş maçı çevirme reaksiyonunun olacağından emindim. 7 maçı da aynı ciddiyetle oynamak zorundayız.

 

Salı günü oynayacağımız kupa maçında rakibimiz fenerbahçe ligde zirveden uzak kaldı. Kupaya daha fazla önem veriyor. Bugün yorulduk, takvimimiz de çok sıkışık. İstanbul sonrasında Alanya’ya gideceğiz. Rakiplerimize saygısızlık etmek istemiyoruz ama bizim hedefimiz 2+1 kupa.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.