Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Sordu Sizin Amacınız Ne?

Trabzonspor 17.11.2018 - 10:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Sordu Sizin Amacınız Ne?

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Sordu Sizin Amacınız Ne? Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.   Ağaoğlu yaptığı açıklamada; Fenerbahçe maçına bir hafta kala, genel kurula iki hafta kala sağdan soldan insafsızca saldırmaya başladılar. Önce Şenol Güneş'le görüştüğüm ardından Ali Koç'u Fenerbahçe maçına davet ettiğim haberleri... Yarın neler uydurulacağı belli değil ama her iki haberde külliyen yalan. Bu haberleri çıkaranların amaçlarını tahmin etmek zor değil ama şimdilik tek bir cevap yeterli sanırım; benim amacım Trabzonspor'a hizmet etmek! Sizin amacınız ne acaba?  İfadelerini kulandı.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Sordu Sizin Amacınız Ne?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

 

Ağaoğlu yaptığı açıklamada; Fenerbahçe maçına bir hafta kala, genel kurula iki hafta kala sağdan soldan insafsızca saldırmaya başladılar. Önce Şenol Güneş'le görüştüğüm ardından Ali Koç'u Fenerbahçe maçına davet ettiğim haberleri... Yarın neler uydurulacağı belli değil ama her iki haberde külliyen yalan. Bu haberleri çıkaranların amaçlarını tahmin etmek zor değil ama şimdilik tek bir cevap yeterli sanırım; benim amacım Trabzonspor'a hizmet etmek! Sizin amacınız ne acaba?  İfadelerini kulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.