Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor

Trabzonspor 22.06.2020 - 20:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor   Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor, maç fazlasıyla liderliği Medipol Başakşehir'e bırakan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek liderlik koltuğunu geri almak için mücadele edecek.    Trabzonspor : Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth     Yedekler: Erce, Hüseyin, Costa, Serkan, Abdurrahim, Doğan, Kerem, Taha, Bilal, Koray     Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan'ın yönetecek yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak.   VAR Hakemi Abdulkadir Bitigen'in ,AVAR Hakemliğini ise Çağdaş Altay yapacak.

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor

 

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor, maç fazlasıyla liderliği Medipol Başakşehir'e bırakan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek liderlik koltuğunu geri almak için mücadele edecek. 

 

Trabzonspor : Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth

 

 

Yedekler: Erce, Hüseyin, Costa, Serkan, Abdurrahim, Doğan, Kerem, Taha, Bilal, Koray

 

 

Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan'ın yönetecek yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak.

 

VAR Hakemi Abdulkadir Bitigen'in ,AVAR Hakemliğini ise Çağdaş Altay yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.