Trabzonspor Atina’da

Trabzonspor 20.08.2019 - 20:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Atina’da

Trabzonspor Atina’da   UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK ile karşılaşacak olan Trabzonspor Atina’ya gitti.   Bugün Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla 15.30’da İstanbul’dan Yunanistan’a hareket eden takımımız, akşam saatlerinde müsabakanın oynanacağı Atina’ya vardı. Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı Bordo Mavili kafile, ardından kamp yapacağı otele geçti.   Bordo Mavililer yarın, 18.00’de Olympiako Stadio Athinon’da yapacağı ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek antrenmanla AEK maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Trabzonspor Atina’da

 

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda AEK ile karşılaşacak olan Trabzonspor Atina’ya gitti.

 

Bugün Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla 15.30’da İstanbul’dan Yunanistan’a hareket eden takımımız, akşam saatlerinde müsabakanın oynanacağı Atina’ya vardı. Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı Bordo Mavili kafile, ardından kamp yapacağı otele geçti.

 

Bordo Mavililer yarın, 18.00’de Olympiako Stadio Athinon’da yapacağı ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek antrenmanla AEK maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.