Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp TFF'nin maç programını eşeltirdi

Trabzonspor 06.07.2020 - 13:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp TFF'nin maç programını eşeltirdi

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp TFF'nin maç programını eşeltirdi   Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Galatasaray'a karşı alınan 3-1'lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Alp, "Biz maçlarımızı çarşamba - pazar oynuyoruz, Başakşehir ise salı - pazartesi günü oynuyor. Bu programlar yapılırken daha hassas olunmasını istiyoruz. Hedefe giden 2 takım var, maçları aynı gün oynayalım" dedi.   Trabzonspor dünkü Galatasaray maçı ardından dinlenmeden bugün Antalyaspor ile çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp TFF'nin maç programını eşeltirdi

 

Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Galatasaray'a karşı alınan 3-1'lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Alp, "Biz maçlarımızı çarşamba - pazar oynuyoruz, Başakşehir ise salı - pazartesi günü oynuyor. Bu programlar yapılırken daha hassas olunmasını istiyoruz. Hedefe giden 2 takım var, maçları aynı gün oynayalım" dedi.

 

Trabzonspor dünkü Galatasaray maçı ardından dinlenmeden bugün Antalyaspor ile çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.