Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı

Trabzonspor 22.11.2019 - 15:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı

Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı
Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı   Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 12. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 14.30’da Hayrettin Şiranlı Sahasında yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.   Bugün 18.00’de Ankara’ya gidecek olan Bordo Mavili kafile, seyahatin ardından kamp yapacağı otele yerleşerek müsabaka saatini beklemeye başlayacak.     Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak   Trabzonspor ile Ankaragücü 73. Kez karşılaşacaklar.Şimdiye kadar oynanan 72 maçın 37 sini Trabzonspor 16 karşılaşmayı ise Ankaragücü kazandı, 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 111 gol atarken Ankaragücü 64 gol attı.   Süper ligin 12 . Haftasında Trabzonspor Başkent deplasmanında Cumartesi 17:30 da Ankaragücü ile karşılaşacak.   Sakatlığı geçen Arjantinli yıldız kaptan Sosa için son karar Maç saatine kadar durumu gözlenerek riske edilip edilmeyeceği belli olacak.   Bugün yapılan açıklama ile sakatlara bir yenisi daha eklenerek Filip Novak'ın yerinde oynaması düşünülen genç oyuncu Abdurrahim Dursun'un sakatlanarak kadrodan çıkartıldığu belirtildi.
Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı

Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı

 

Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 12. haftasında oynayacağı MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlandı.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 14.30’da Hayrettin Şiranlı Sahasında yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

 

Bugün 18.00’de Ankara’ya gidecek olan Bordo Mavili kafile, seyahatin ardından kamp yapacağı otele yerleşerek müsabaka saatini beklemeye başlayacak.

 

 

Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak

 

Trabzonspor ile Ankaragücü 73. Kez karşılaşacaklar.Şimdiye kadar oynanan 72 maçın 37 sini Trabzonspor 16 karşılaşmayı ise Ankaragücü kazandı, 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 111 gol atarken Ankaragücü 64 gol attı.

 

Süper ligin 12 . Haftasında Trabzonspor Başkent deplasmanında Cumartesi 17:30 da Ankaragücü ile karşılaşacak.

 

Sakatlığı geçen Arjantinli yıldız kaptan Sosa için son karar Maç saatine kadar durumu gözlenerek riske edilip edilmeyeceği belli olacak.

 

Bugün yapılan açıklama ile sakatlara bir yenisi daha eklenerek Filip Novak'ın yerinde oynaması düşünülen genç oyuncu Abdurrahim Dursun'un sakatlanarak kadrodan çıkartıldığu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.