Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak

Trabzonspor 21.11.2019 - 11:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak

Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak   Trabzonspor ile Ankaragücü 73. Kez karşılaşacaklar.Şimdiye kadar oynanan 72 maçın 37 sini Trabzonspor 16 karşılaşmayı ise Ankaragücü kazandı, 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 111 gol atarken Ankaragücü 64 gol attı.   Süper ligin 12 . Haftasında Trabzonspor Başkent deplasmanında Cumartesi 17:30 da Ankaragücü ile karşılaşacak.   Sakatlığı geçen Arjantinli yıldız kaptan Sosa için son karar Maç saatine kadar durumu gözlenerek riske edilip edilmeyeceği belli olacak.    Obi Mikel ve Yusuf Sarı'nın sakatlıkları tamamen geçtiği ve Ünal Karaman’ın görev vermesi halinde oynayabilecekleri, Daniel Sturridge ve Caleb Ekuban ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Karaman'ın, Sturridge'i Ankagücü deplasmanında ounatıp oynatmayacağı belirsiz.

Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak

 

Trabzonspor ile Ankaragücü 73. Kez karşılaşacaklar.Şimdiye kadar oynanan 72 maçın 37 sini Trabzonspor 16 karşılaşmayı ise Ankaragücü kazandı, 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 111 gol atarken Ankaragücü 64 gol attı.

 

Süper ligin 12 . Haftasında Trabzonspor Başkent deplasmanında Cumartesi 17:30 da Ankaragücü ile karşılaşacak.

 

Sakatlığı geçen Arjantinli yıldız kaptan Sosa için son karar Maç saatine kadar durumu gözlenerek riske edilip edilmeyeceği belli olacak.

 

 Obi Mikel ve Yusuf Sarı'nın sakatlıkları tamamen geçtiği ve Ünal Karaman’ın görev vermesi halinde oynayabilecekleri, Daniel Sturridge ve Caleb Ekuban ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Karaman'ın, Sturridge'i Ankagücü deplasmanında ounatıp oynatmayacağı belirsiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.