Trabzonspor Ankara'da Osmanlıspor Maç Saatini Bekliyor

Trabzonspor 16.04.2018 - 11:38, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Ankara'da Osmanlıspor Maç Saatini Bekliyor

Trabzonspor Ankara'da Osmanlıspor Maç Saatini Bekliyor
Trabzonspor Ankara'da Osmanlıspor Maç Saatini Bekliyor Trabzonspor ligin 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı   antrenmanla tamamlandı. Hazırlıkların ardında ligin 29. haftasında oynayacağı Osmanlıspor maçı için Ankara’ya gitti.   Hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor 13.55’te THY ait uçakla Ankara’ya giderek, maç saatini beklemeye başladı. Trabzonspor, Osmanlıspor ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, beyaz şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kaleci ise sarı forma, sarı şort ve sarı çorap giyecek. Süper Lig 29. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı.Trabzonspor’un Osmanlıspor ile oynayacağı maçı Halis Özkahya yönetecek.   Özkahya’nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Arda kardeşler görevlendirildi.
Trabzonspor Ankara'da Osmanlıspor Maç Saatini Bekliyor

Trabzonspor Ankara'da Osmanlıspor Maç Saatini Bekliyor

Trabzonspor ligin 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı   antrenmanla tamamlandı.

Hazırlıkların ardında ligin 29. haftasında oynayacağı Osmanlıspor maçı için Ankara’ya gitti.

 

Hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor 13.55’te THY ait uçakla Ankara’ya giderek, maç saatini beklemeye başladı.

Trabzonspor, Osmanlıspor ile oynayacağı müsabakada beyaz forma, beyaz şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kaleci ise sarı forma, sarı şort ve sarı çorap giyecek.trabzonspor osmanlıspor maçında beyaz forma

Süper Lig 29. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı.Trabzonspor’un Osmanlıspor ile oynayacağı maçı Halis Özkahya yönetecek.

 

Özkahya’nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Arda kardeşler görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.