Trabzonspor Altay maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor 02.12.2019 - 11:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Altay maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor Altay maçının hakemi belli oldu Trabzonspor ZTK 5. tur ilk maçında 04.12.2019 çarşamba günü saat: 18:30'da deplasmanda Altay ile karşılaşacak.   Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçlarında karşılaşacağı Altay müsabakasını Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Candaş Erbil ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabada dördüncü hakem olarak ise Burak Olcar görev yapacak.

Trabzonspor Altay maçının hakemi belli oldu

Trabzonspor ZTK 5. tur ilk maçında 04.12.2019 çarşamba günü saat: 18:30'da deplasmanda Altay ile karşılaşacak.

 

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçlarında karşılaşacağı Altay müsabakasını Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Candaş Erbil ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabada dördüncü hakem olarak ise Burak Olcar görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.