Trabzonspor Altay'ı geçerek ZTK son 16'ya kaldı

Trabzonspor 19.12.2019 - 22:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Altay'ı geçerek ZTK son 16'ya kaldı

Trabzonspor Altay'ı geçerek ZTK son 16''ya kaldı   Süper Lig'de Denizlispor'a karşı beklemediği bir mağlubiyet alan Trabzonspor, kupada Altay'ı rahat geçti. İlk maçı 2-1 kazanan Bordo Mavililer, sahasında Altay'ı 4-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Sturridge (2), Ekuban ve Ivanıldo kaydetti. Altay'ın tek golünü ise Paixao'dan geldi.   Ziraat Türkiye Kupası 5. İlk maçı 2-1 kazanan Trabzonspor, rövanş maçında bu avantajı çok iyi kullandı ve rakibini 4-1 mağlup ederek son 16'ya adını yazdırdı.

Trabzonspor Altay'ı geçerek ZTK son 16''ya kaldı

 

Süper Lig'de Denizlispor'a karşı beklemediği bir mağlubiyet alan Trabzonspor, kupada Altay'ı rahat geçti. İlk maçı 2-1 kazanan Bordo Mavililer, sahasında Altay'ı 4-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Sturridge (2), Ekuban ve Ivanıldo kaydetti. Altay'ın tek golünü ise Paixao'dan geldi.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. İlk maçı 2-1 kazanan Trabzonspor, rövanş maçında bu avantajı çok iyi kullandı ve rakibini 4-1 mağlup ederek son 16'ya adını yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.