Trabzonspor Alexander Sörloth'tan ne kadar kazanacak belli oldu

Trabzonspor 17.09.2020 - 11:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Alexander Sörloth'tan ne kadar kazanacak belli oldu

Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un 22 milyon sterlin karşılığında Leipzig'e transfer olacağı ve bu transferde Trabzonspor'un kasasına 11 milyon sterlin gireceği belirtildi
Trabzonspor Alexander Sörloth'tan ne kadar kazanacak belli oldu   Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un  22 milyon sterlin karşılığında Leipzig'e transfer olacağı ve bu transferde Trabzonspor'un kasasına 11 milyon sterlin gireceği belirtildi     Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon harika bir performans gösterdikten sonra birçok kulübün radarına giren Sörloth, sezon öncesinde Trabzon'a gelmeyerek takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti.   Crystal Palace'tan kiralanan oyuncunun satılması halinde bonservis bedelinin yüzde 50'sini alacak olan Trabzonspor'a müjdeli haber geldi. The Athletic'in haberine göre; RB Leipzig ile 22 milyon sterlin karşılığında anlaşmaya varıldı. Böylece bu transferden Trabzonspor'un kasasına 11 milyon sterlin girecek.
Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un 22 milyon sterlin karşılığında Leipzig'e transfer olacağı ve bu transferde Trabzonspor'un kasasına 11 milyon sterlin gireceği belirtildi

Trabzonspor Alexander Sörloth'tan ne kadar kazanacak belli oldu

 

Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un  22 milyon sterlin karşılığında Leipzig'e transfer olacağı ve bu transferde Trabzonspor'un kasasına 11 milyon sterlin gireceği belirtildi

 

 

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon harika bir performans gösterdikten sonra birçok kulübün radarına giren Sörloth, sezon öncesinde Trabzon'a gelmeyerek takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti.

 

Crystal Palace'tan kiralanan oyuncunun satılması halinde bonservis bedelinin yüzde 50'sini alacak olan Trabzonspor'a müjdeli haber geldi. The Athletic'in haberine göre; RB Leipzig ile 22 milyon sterlin karşılığında anlaşmaya varıldı. Böylece bu transferden Trabzonspor'un kasasına 11 milyon sterlin girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.