Trabzonspor Alanyaspor Türkiye Kupası final maçı hazırlıklarını tamamladı İstanbul’a gitti

Trabzonspor 28.07.2020 - 13:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Alanyaspor Türkiye Kupası final maçı hazırlıklarını tamamladı İstanbul’a gitti

Trabzonspor Alanyaspor Türkiye Kupası final maçı hazırlıklarını  tamamladı İstanbul’a gitti   Bordo Mavililer Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.   Antrenör Eddie Newton yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.   Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla bugün 13.00’de Trabzon’dan İstanbul’a hareket eden kafile,. Seyahatin ardından antrenör Eddie Newton ve Kaptan Jose Sosa, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaması öncesi 16.00’da İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek ve ardından müsabaka için kampa girecek.

Trabzonspor Alanyaspor Türkiye Kupası final maçı hazırlıklarını  tamamladı İstanbul’a gitti

 

Bordo Mavililer Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.

 

Antrenör Eddie Newton yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.

 

Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla bugün 13.00’de Trabzon’dan İstanbul’a hareket eden kafile,. Seyahatin ardından antrenör Eddie Newton ve Kaptan Jose Sosa, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaması öncesi 16.00’da İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek ve ardından müsabaka için kampa girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.