Trabzonspor Akyazı’daki Stadyum Mağazasında forma satışında taraftarlarla buluştu

Trabzonspor 11.07.2019 - 15:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Akyazı’daki Stadyum Mağazasında forma satışında taraftarlarla buluştu

Trabzonspor Akyazı’daki Stadyum Mağazasında forma satışında taraftarlarla buluştu   Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün TS Club ve Passolig gişelerinde taraftarla buluşmuştu, bugün de Trabzonspor Medical Park Stadyumu'nunda bulunan TS Club'da da taraftarlarla buluşmaya imzalı forma satışı yapmaya devam ediyor.   Trabzonspor'un futbolcularıda buluşmaya sürpriz yaparak katıldılar, Başkan Ağaoğlu taraftara hem forma sattı, hem imzaladı, hem de onlarla fotoğraf çektirdi. Onazi ise sosyal medyadan Obi Mikel e bağlanarak canlı yayında taraftarlarla buluşturdu, Obi Mikel 150 forma satın alacağını söylerken fulbolcu ve teknik heyet olarak 2661 forma satın aldılar.

Trabzonspor Akyazı’daki Stadyum Mağazasında forma satışında taraftarlarla buluştu

 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün TS Club ve Passolig gişelerinde taraftarla buluşmuştu, bugün de Trabzonspor Medical Park Stadyumu'nunda bulunan TS Club'da da taraftarlarla buluşmaya imzalı forma satışı yapmaya devam ediyor.

 

Trabzonspor'un futbolcularıda buluşmaya sürpriz yaparak katıldılar, Başkan Ağaoğlu taraftara hem forma sattı, hem imzaladı, hem de onlarla fotoğraf çektirdi. Onazi ise sosyal medyadan Obi Mikel e bağlanarak canlı yayında taraftarlarla buluşturdu, Obi Mikel 150 forma satın alacağını söylerken fulbolcu ve teknik heyet olarak 2661 forma satın aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.