Trabzonspor Akhisarspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trabzonspor 02.10.2018 - 21:22, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Akhisarspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trabzonspor Akhisarspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Trabzonspor, Akhisarspor maçı hazırlıklarını bugün 16.30’da yaptığı antrenmanla sürdürdü.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Batuhan Artarslan, tedavileri devam eden BurakYılmaz ve Luis Ibanez ile izinli olan Ogenyi Onazi katılmazken, Kamil Ahmet Çörekçi fizyoterapist eşliğinde çalıştı.   Isınmayla başlayan antrenman dar alanda topa sahip olma çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise dayanıklılık esaslı büyük alan oyunları oynandı. (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'TEMEDYA_WIDGET_122002',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid: 'http://www.taka61.net/'});

Trabzonspor Akhisarspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Trabzonspor, Akhisarspor maçı hazırlıklarını bugün 16.30’da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Batuhan Artarslan, tedavileri devam eden BurakYılmaz ve Luis Ibanez ile izinli olan Ogenyi Onazi katılmazken, Kamil Ahmet Çörekçi fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

 

Isınmayla başlayan antrenman dar alanda topa sahip olma çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise dayanıklılık esaslı büyük alan oyunları oynandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.