Trabzonspor’a DOKA’dan Hibe Desteği

Trabzonspor 14.09.2018 - 18:11, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’a DOKA’dan Hibe Desteği

Trabzonspor’a DOKA’dan Hibe Desteği Bordo Mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;   İş ve Proje Geliştirme’ birimimizin ilk projesi DOKA’dan hibe kazandı (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Kulübümüz bünyesinde geçtiğimiz Temmuz ayında oluşturulan İş ve Proje Geliştirme birimimiz, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile yaptığı işbirliği ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın 2018 yılı 3. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır. Hibe alan projemiz kapsamında 120 personelimize eğitim verilecektir. İki ay sürecek olan eğitimler “İletişim ve İletişimin Sırları, Algı ve Düşünce Yönetimi”, “Satış ve Pazarlama Teknikleri”, “Stres ve Çatışma Yönetimi” ve “Takımdaşlık ve Kurumdaşlık” konularına ilişkin olacaktır.   Her türlü iş ve proje önerisi için halklailiskiler@trabzonspor.org.tr adresinden proje formu alıp başvuruda bulunabilirsiniz.

Trabzonspor’a DOKA’dan Hibe Desteği

Bordo Mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

İş ve Proje Geliştirme’ birimimizin ilk projesi DOKA’dan hibe kazandı

Kulübümüz bünyesinde geçtiğimiz Temmuz ayında oluşturulan İş ve Proje Geliştirme birimimiz, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) ile yaptığı işbirliği ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın 2018 yılı 3. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında hibe almaya hak kazanmıştır. Hibe alan projemiz kapsamında 120 personelimize eğitim verilecektir. İki ay sürecek olan eğitimler “İletişim ve İletişimin Sırları, Algı ve Düşünce Yönetimi”, “Satış ve Pazarlama Teknikleri”, “Stres ve Çatışma Yönetimi” ve “Takımdaşlık ve Kurumdaşlık” konularına ilişkin olacaktır.

 

Her türlü iş ve proje önerisi için halklailiskiler@trabzonspor.org.tr adresinden proje formu alıp başvuruda bulunabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.