Trabzonspor'a Altyapıdan 7 Genç Oyuncu

Trabzonspor 09.05.2018 - 13:22, Güncelleme: 02.01.2021 - 19:19
 

Trabzonspor'a Altyapıdan 7 Genç Oyuncu

Bursaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay, altyapıdan takviye istedi.
Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 13 Mayıs Pazar günü Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Onur Recep Kıvrak, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok ve Castillo'nun yanı sıra Burak Yılmaz ile Rodallega katılmadı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik direktör Çalımbay, maçta futbolcularına bol bol şut çekmelerini söyledi.   - Trabzonspor'a Altyapıdan 7 takviye   Bursaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay, altyapıdan takviye istedi. Altyapı koordinatörü İhsan Gündüz Derelioğlu ile yapılan görüşmeler sonrası Cafer Tosun, Sefa Akgün, Ayberk Kardaş, Furkan Ödemiş, Burak Beder, Muzaffer Cem Kablan ve Kerem Baykuş, A takımla antrenmana çıktı. Bu futbolcuların sezon sonuna kadar takımla antrenmana çıkacakları ve performanslarına göre sezon sonu yapılacak olan kampa çağrılıp çağrılmayacaklarının netlik kazanacağı öğrenildi.
Bursaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay, altyapıdan takviye istedi.

Trabzonspor, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 13 Mayıs Pazar günü Bursaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Onur Recep Kıvrak, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur Demirok ve Castillo'nun yanı sıra Burak Yılmaz ile Rodallega katılmadı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda dar alanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik direktör Çalımbay, maçta futbolcularına bol bol şut çekmelerini söyledi.

 

- Trabzonspor'a Altyapıdan 7 takviye

 

Bursaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle teknik direktör Rıza Çalımbay, altyapıdan takviye istedi.

Altyapı koordinatörü İhsan Gündüz Derelioğlu ile yapılan görüşmeler sonrası Cafer Tosun, Sefa Akgün, Ayberk Kardaş, Furkan Ödemiş, Burak Beder, Muzaffer Cem Kablan ve Kerem Baykuş, A takımla antrenmana çıktı.

Bu futbolcuların sezon sonuna kadar takımla antrenmana çıkacakları ve performanslarına göre sezon sonu yapılacak olan kampa çağrılıp çağrılmayacaklarının netlik kazanacağı öğrenildi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.