Trabzonspor 2 Brezilya'lıyı Bordo Mavili yaptı

Trabzonspor 30.01.2020 - 10:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor 2 Brezilya'lıyı Bordo Mavili yaptı

Brezilyalı futbolcu Guilherme ve Manoel Messias Trabzonspor'da
Trabzonspor 2 Brezilya'lıyı Bordo Mavili yaptı   Brezilyalı futbolcu Guilherme ile anlaşan Trabzonspor futolcuyu imza için bu sabah saatlerinde Trabzon'a getirdi.    Defans hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer  Cruzeiro'da forma giyen 29 yaşındaki stoperi Türkiye'ye davet etti. Manoel'in 1.5 yıllığına kiralanması için kulübüyle her konuda anlaşan Trabzonsporlu yöneticiler, oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardı. Bugün Trabzon'da olması bekleniyor.   Basın toplantısında Cruzeiro Futbol Direktörü Ocimar Bolicenho da  "Manoel Türkiye'ye gidecek. Ancak bu resmi olmayan bir bilgi. Kısa süre içinde ayrılacağını söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.   MANOEL MESSİAS KİMDİR?   Futbola Club Athletico Paranaense'nin altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. 2014-2015 sezonunda Cruzeiro'ya transfer oldu. Geçen sene ise Corinthians'a kiralandı. Sözleşmesi 31.12.2020'de sona eriyor. Boyu 1.81 olan 29 yaşındaki stoper bir lig ve bir kupa şampiyonluğu kazandı. Kiralandığı Corinthians'ta 39 maça çıktı ve 1 gol attı.   Messias'ın da bugün Trabzon'a geleceği ve İki Brezilyalı oyuncunun da sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atarak bordo mavili takımına katılmaları bekleniyor.  
Brezilyalı futbolcu Guilherme ve Manoel Messias Trabzonspor'da

Trabzonspor 2 Brezilya'lıyı Bordo Mavili yaptı

 

Brezilyalı futbolcu Guilherme ile anlaşan Trabzonspor futolcuyu imza için bu sabah saatlerinde Trabzon'a getirdi. 

 

Defans hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Bordo Mavililer  Cruzeiro'da forma giyen 29 yaşındaki stoperi Türkiye'ye davet etti. Manoel'in 1.5 yıllığına kiralanması için kulübüyle her konuda anlaşan Trabzonsporlu yöneticiler, oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardı. Bugün Trabzon'da olması bekleniyor.

 

Basın toplantısında Cruzeiro Futbol Direktörü Ocimar Bolicenho da

 "Manoel Türkiye'ye gidecek. Ancak bu resmi olmayan bir bilgi. Kısa süre içinde ayrılacağını söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

 

MANOEL MESSİAS KİMDİR?

 

Futbola Club Athletico Paranaense'nin altyapısında başladı ve burada profesyonel oldu. 2014-2015 sezonunda Cruzeiro'ya transfer oldu. Geçen sene ise Corinthians'a kiralandı. Sözleşmesi 31.12.2020'de sona eriyor. Boyu 1.81 olan 29 yaşındaki stoper bir lig ve bir kupa şampiyonluğu kazandı. Kiralandığı Corinthians'ta 39 maça çıktı ve 1 gol attı.

 

Messias'ın da bugün Trabzon'a geleceği ve İki Brezilyalı oyuncunun da sağlık kontrollerinden sonra resmi imzayı atarak bordo mavili takımına katılmaları bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.