Trabzonspor 10 kişi kalmasına rağmen Alanyaspor'u 1-0 yendi

Trabzonspor 10.11.2019 - 19:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor 10 kişi kalmasına rağmen Alanyaspor'u 1-0 yendi

Trabzonspor 10 kişi kalmasına rağmen Alanyaspor'u 1-0 yendi   Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'un golünü 65. dakikada penaltıdan Hosseini kaydetti. Trabzonspor'da 25. dakikada Abdulkadir Parmak, Alanyaspor'da ise 81. dakikada Fernandes kırmızı kart gördü.   Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, gördüğü sarı kartın ardından Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü.   Trabzonspor'un golcü oyuncusı Sörloth, karşılaşmanın son bölümünde sakatlandı ve oyunu sedyeyle terk ederek hastaneye götürüldü. Bu sonucun ardından Trabzonspor 2 maç aradan sonra kazanarak puanını 19 yaparken, galibiyet hasreti 3 maça çıkan Alanyaspor ise 19 puanda kaldı.   Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Trabzonspor 10 kişi kalmasına rağmen Alanyaspor'u 1-0 yendi

 

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'un golünü 65. dakikada penaltıdan Hosseini kaydetti. Trabzonspor'da 25. dakikada Abdulkadir Parmak, Alanyaspor'da ise 81. dakikada Fernandes kırmızı kart gördü.

 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır, gördüğü sarı kartın ardından Ankaragücü maçında cezalı duruma düştü.

 

Trabzonspor'un golcü oyuncusı Sörloth, karşılaşmanın son bölümünde sakatlandı ve oyunu sedyeyle terk ederek hastaneye götürüldü. Bu sonucun ardından Trabzonspor 2 maç aradan sonra kazanarak puanını 19 yaparken, galibiyet hasreti 3 maça çıkan Alanyaspor ise 19 puanda kaldı.

 

Trabzonspor Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.