Trabzonspor 1 Gaziantep Fk 1 Hüseyin Çimşir'in açıklamaları

Trabzonspor 07.03.2020 - 20:28, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor 1 Gaziantep Fk 1 Hüseyin Çimşir'in açıklamaları

Trabzonspor 1 Gaziantep Fk 1 Hüseyin Çimşir'in açıklamaları   Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir,1-1 beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.   Gaziantep FK takımının oyun anlayışla ilgili oyuncuları bilgilendirdiklerini belirten Çimşir, “Rakibimizin savunmada beşli oynadığını oyuncularımıza söylemiştik. Özellikle savunma derinliğiyle ilgili sorunlar yaşıyorlardı. Hızlı hücumlarla etkili oldukları bölümler vardı. Ayrıca duran toplarda da etkili olduklarını maç öncesi de söylemiştim. Golü de duran toptan yedik. Öne geçmemize rağmen özellikle topu tutamamakla ilgili sorunlar yaşadık. İki haftadır oyunun belli bölümlerinde topa sahip olamamakla ilgili bazen sorunlar yaşıyoruz. Bugün kaybedilmiş iki puan var. Bundan sonra çalışmaya devam edip önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.   Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, maçın son dakikalarında hakem kararıyla ilgili iptal edilen gol ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Hakem oyunun akışında devam ettirdiği pozisyona VAR uyarısı sonucu faul kararı verdi. Maçtan sonra izlediğimde önce bizim oyuncumuzun topa müdahale ettiğini gördük.”

Trabzonspor 1 Gaziantep Fk 1 Hüseyin Çimşir'in açıklamaları

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir,1-1 beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Gaziantep FK takımının oyun anlayışla ilgili oyuncuları bilgilendirdiklerini belirten Çimşir, “Rakibimizin savunmada beşli oynadığını oyuncularımıza söylemiştik. Özellikle savunma derinliğiyle ilgili sorunlar yaşıyorlardı. Hızlı hücumlarla etkili oldukları bölümler vardı. Ayrıca duran toplarda da etkili olduklarını maç öncesi de söylemiştim. Golü de duran toptan yedik. Öne geçmemize rağmen özellikle topu tutamamakla ilgili sorunlar yaşadık. İki haftadır oyunun belli bölümlerinde topa sahip olamamakla ilgili bazen sorunlar yaşıyoruz. Bugün kaybedilmiş iki puan var. Bundan sonra çalışmaya devam edip önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.

 

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, maçın son dakikalarında hakem kararıyla ilgili iptal edilen gol ile ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Hakem oyunun akışında devam ettirdiği pozisyona VAR uyarısı sonucu faul kararı verdi. Maçtan sonra izlediğimde önce bizim oyuncumuzun topa müdahale ettiğini gördük.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.