Trabzon'da Polislerin Mezuniyet Töreni Yapıldı

Gündem 20.03.2017 - 21:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Polislerin Mezuniyet Töreni Yapıldı

Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin 17.dönem mezuniyet töreni Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.   Törene Vali Yücel Yavuz’un yanısıra Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Tugay Komutanı Vekili Albay Osman Akyıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan , Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Sevil, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu ile mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.   Vali Yücel Yavuz törende yaptığı konuşmasında “Sizler ülkemizde güven ve huzuru sağlayan kurumlardan biri olan Türk Polis Teşkilatına bugün itibariyle katılıyorsunuz.. Sizler bir çok sınavdan geçerek Polis Eğitim Merkezi’nden çok iyi eğitimler aldınız.  Vatanına, milletine, ezanına bağlı kahraman evlatlarımız olarak görevinizi  en iyi şekilde yerine getirip ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağınızı biliyoruz “ dedi.   102 yıl önce  Çanakkale’de olduğu gibi bugünde  bu güzel vatanı işgal etmeye çalışan güçlere karşı bizim kahraman vatan evlatlarımız canlarını vererek  ve  her türlü fedakarlığı ortaya koyduklarını ifade eden Vali Yavuz "Ecdadımız ‘Çanakkale Geçilmez! diyerek bu zaferle Türk Milletine boyunduruk vurulamayacağını gösterdi. Tarih boyunca çeşitli entrikalar ve politikalarla Türk milletiyle uğraşanlar her defasında  derslerini almışlardır. Bölücü terör örgütleriyle mücadelemizi veriyoruz. Bu uğurda askerlerimiz, polislerimiz, ,sivil vatandaşlarımız şehadet mertebesine ulaşıyorlar. Ne zaman bu millet ayağa kalkmaya çalışsa karşısına bir engel ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Bu engelleri biz milletçe ortadan kaldırmayı biliyoruz. 15 Temmuz’ da da bunu gösterdik ” şeklinde konuştu.   Konuşmanın ardından Vali Yavuz, diplomalarını alan 370 polis adayından dereceye girenlere ödüllerini verdi. Dönem birincisi, yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı. 
Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin 17.dönem mezuniyet töreni Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Törene Vali Yücel Yavuz’un yanısıra Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Tugay Komutanı Vekili Albay Osman Akyıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan , Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Sevil, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu ile mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.
 
Vali Yücel Yavuz törende yaptığı konuşmasında “Sizler ülkemizde güven ve huzuru sağlayan kurumlardan biri olan Türk Polis Teşkilatına bugün itibariyle katılıyorsunuz.. Sizler bir çok sınavdan geçerek Polis Eğitim Merkezi’nden çok iyi eğitimler aldınız.  Vatanına, milletine, ezanına bağlı kahraman evlatlarımız olarak görevinizi  en iyi şekilde yerine getirip ülkemize, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağınızı biliyoruz “ dedi.
 
102 yıl önce  Çanakkale’de olduğu gibi bugünde  bu güzel vatanı işgal etmeye çalışan güçlere karşı bizim kahraman vatan evlatlarımız canlarını vererek  ve  her türlü fedakarlığı ortaya koyduklarını ifade eden Vali Yavuz "Ecdadımız ‘Çanakkale Geçilmez! diyerek bu zaferle Türk Milletine boyunduruk vurulamayacağını gösterdi. Tarih boyunca çeşitli entrikalar ve politikalarla Türk milletiyle uğraşanlar her defasında  derslerini almışlardır. Bölücü terör örgütleriyle mücadelemizi veriyoruz. Bu uğurda askerlerimiz, polislerimiz, ,sivil vatandaşlarımız şehadet mertebesine ulaşıyorlar. Ne zaman bu millet ayağa kalkmaya çalışsa karşısına bir engel ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Bu engelleri biz milletçe ortadan kaldırmayı biliyoruz. 15 Temmuz’ da da bunu gösterdik ” şeklinde konuştu.
 
Konuşmanın ardından Vali Yavuz, diplomalarını alan 370 polis adayından dereceye girenlere ödüllerini verdi. Dönem birincisi, yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.