Trabzon Valisi Ustaoğlu, Genç'in Projelerine Hayran Kaldı

Gündem 25.12.2018 - 17:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Valisi Ustaoğlu, Genç'in Projelerine Hayran Kaldı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Genç'in projelerine hayran kaldı.
Trabzon Valisi Ustaoğlu, Genç'in Projelerine Hayran Kaldı   Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Genç'in projelerine hayran kaldı.   Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e iadeiziyarette bulundu. Vali Ustaoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi'nin yapmış olduğu proje ve faaliyetlerle ilgili Vali Ustaoğlu'na detaylı bir sunum yaptı.   GENÇ, PROJELERİ TEK TEK ANLATTI   Ortahisar Belediyesi'nin Mağmat Boğazı'nda inşa edeceği Tarihi İpekyolu Projesi'ni animasyon eşliğinde anlatan Başkan Genç'e, Vali Ustaoğlu, "İpekyolu Projesi çok büyük, şehre katma değer katacak bir proje... El birliğiyle bu projeyi tamamlamaya odaklanmalıyız." dedi.  Vali Ustaoğlu, inşaatı devam eden Tünel Akvaryum Projesiyle ilgili "Şehre önemli bir vizyon kazandıracak değerli bir projedir." ifadelerini kullandı.  Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi'ni de çok beğendiğini ifade eden Ustaoğlu, "Tarihi korumak ve yaşatmak bizim en öncelikli görevimiz olmalı. Bu nedenle eski Trabzon çarşılarının tekrar canlandırılması ve o eski kültürün ortaya çıkarılması için bu projenin bitirilmesine gayret etmeliyiz." dedi. Ekopark'ı da gezdiğini ve oradaki vatandaşlarla çay içip sohbet ettiğini  ifade eden Ustaoğlu, "Ekopark, sahile canlılık kattı. İnsanlar tabiatla iç içe, ailece dinlenme imkanı buluyor. Şehrin sahilinde böyle bir projenin hayata geçmesini çok anlamlı buluyorum." sözlerine yer verdi.   "BELEDİYE BİNASI BİTMEK ÜZERE"   Ortahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere birçok proje ürettiklerini ifade eden Başkan Genç, "Ortahisar'ımız, Karadeniz'in en kalabalık ilçesi... 333  bin nüfusa çıkan ilçemizi her yönüyle müreffeh bir ilçe haline getirmek için bütün imkânlarımızı zorluyoruz. Şehrimizin çarpık yapılaşma olan birçok yerini yeniden inşa etmememiz lazım. Bu nedenle kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vermemiz lazım. Belediyemiz halihazırda birçok projeyi yürütüyor. Pazarkapı'da inşa ettiğimiz belediye hizmet binamızın 90'ını tamamladık. Önümüzdeki birkaç ay içinde buraya taşınacağız. Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ticaret alanları hak sahiplerine teslim edildi. Karadeniz'in ilk Ekopark'ını Beşirli Sahili'nde hayata geçirdik. Ekopark'ımız yaz-kış vatandaşlarımızın rağbet ettiği bir alan haline dönüştü. Mağmat'ta yapacağımız Tarihi İpekyolu Projesi'nin avan çalışmasını tamamladık." diye konuştu.
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Genç'in projelerine hayran kaldı.

Trabzon Valisi Ustaoğlu, Genç'in Projelerine Hayran Kaldı

 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Genç'in projelerine hayran kaldı.

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e iadeiziyarette bulundu. Vali Ustaoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi'nin yapmış olduğu proje ve faaliyetlerle ilgili Vali Ustaoğlu'na detaylı bir sunum yaptı.

 

GENÇ, PROJELERİ TEK TEK ANLATTI

 

Ortahisar Belediyesi'nin Mağmat Boğazı'nda inşa edeceği Tarihi İpekyolu Projesi'ni animasyon eşliğinde anlatan Başkan Genç'e, Vali Ustaoğlu, "İpekyolu Projesi çok büyük, şehre katma değer katacak bir proje... El birliğiyle bu projeyi tamamlamaya odaklanmalıyız." dedi.  Vali Ustaoğlu, inşaatı devam eden Tünel Akvaryum Projesiyle ilgili "Şehre önemli bir vizyon kazandıracak değerli bir projedir." ifadelerini kullandı.  Kemeraltı Sokak Sağlıklaştırma Projesi'ni de çok beğendiğini ifade eden Ustaoğlu, "Tarihi korumak ve yaşatmak bizim en öncelikli görevimiz olmalı. Bu nedenle eski Trabzon çarşılarının tekrar canlandırılması ve o eski kültürün ortaya çıkarılması için bu projenin bitirilmesine gayret etmeliyiz." dedi. Ekopark'ı da gezdiğini ve oradaki vatandaşlarla çay içip sohbet ettiğini  ifade eden Ustaoğlu, "Ekopark, sahile canlılık kattı. İnsanlar tabiatla iç içe, ailece dinlenme imkanı buluyor. Şehrin sahilinde böyle bir projenin hayata geçmesini çok anlamlı buluyorum." sözlerine yer verdi.

 

"BELEDİYE BİNASI BİTMEK ÜZERE"

 

Ortahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere birçok proje ürettiklerini ifade eden Başkan Genç, "Ortahisar'ımız, Karadeniz'in en kalabalık ilçesi... 333  bin nüfusa çıkan ilçemizi her yönüyle müreffeh bir ilçe haline getirmek için bütün imkânlarımızı zorluyoruz. Şehrimizin çarpık yapılaşma olan birçok yerini yeniden inşa etmememiz lazım. Bu nedenle kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vermemiz lazım. Belediyemiz halihazırda birçok projeyi yürütüyor. Pazarkapı'da inşa ettiğimiz belediye hizmet binamızın 90'ını tamamladık. Önümüzdeki birkaç ay içinde buraya taşınacağız. Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ticaret alanları hak sahiplerine teslim edildi. Karadeniz'in ilk Ekopark'ını Beşirli Sahili'nde hayata geçirdik. Ekopark'ımız yaz-kış vatandaşlarımızın rağbet ettiği bir alan haline dönüştü. Mağmat'ta yapacağımız Tarihi İpekyolu Projesi'nin avan çalışmasını tamamladık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.