Trabzon’un yüksek kesimlerinde karla mücadele devam ediyor

Gündem 04.03.2019 - 17:18, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’un yüksek kesimlerinde karla mücadele devam ediyor

Trabzon’un yüksek kesimlerinde karla mücadele devam ediyor   Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;   Kar çalışmaları sorunsuz olarak sürdürülüyor   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı karşısında karla mücadele çalışmalarının sorunsuz olarak sürdürüldüğünü ifade etti.     Kar yağışı neticesinde bazı yüksek mahalle yollarının ulaşıma kapandığını belirten Gümrükçüoğlu, “Ekiplerimiz günün ilk saatlerinden itibaren gerekli olan tüm noktalara müdahale etmişlerdir. Kapanan tüm mahalle yollarımız yeniden ulaşıma açılmış olacaktır. Özellikle Şalpazarı bölgesinde kar yağışının diğer bölgelerimizden daha yoğun yaşandığını görmekteyiz. Bu noktada çalışmalarımızı yoğunlaştırmış bulunuyoruz” diye konuştu.     Trabzonlulara uyarılarda bulunan Gümrükçüoğlu, hiç kimsenin yayla ve mezre gibi kış aylarında kullanılmayan yüksek bölgelere çıkmamasını istedi. Gümrükçüoğlu, “Bu akşam için kar yağışı görünmüyor. Buna karşın kış günlerinde tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Hemşehrilerimizden yayla ve mezre gibi kışın kullanılmayan bölgelere çıkmamalarını özel olarak rica ediyorum. Özellikle yüksek kesimlerde hasta vs. gibi bir durum yaşanırsa 112’ye haber verildiğinde gerekli tüm çalışmalar ivedilikle yapılmaktadır” ifadelerini kullandı. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trabzon’un yüksek kesimlerinde karla mücadele devam ediyor

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

 

Kar çalışmaları sorunsuz olarak sürdürülüyor

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı karşısında karla mücadele çalışmalarının sorunsuz olarak sürdürüldüğünü ifade etti.

 

 

Kar yağışı neticesinde bazı yüksek mahalle yollarının ulaşıma kapandığını belirten Gümrükçüoğlu, “Ekiplerimiz günün ilk saatlerinden itibaren gerekli olan tüm noktalara müdahale etmişlerdir. Kapanan tüm mahalle yollarımız yeniden ulaşıma açılmış olacaktır. Özellikle Şalpazarı bölgesinde kar yağışının diğer bölgelerimizden daha yoğun yaşandığını görmekteyiz. Bu noktada çalışmalarımızı yoğunlaştırmış bulunuyoruz” diye konuştu.

 

 

Trabzonlulara uyarılarda bulunan Gümrükçüoğlu, hiç kimsenin yayla ve mezre gibi kış aylarında kullanılmayan yüksek bölgelere çıkmamasını istedi. Gümrükçüoğlu, “Bu akşam için kar yağışı görünmüyor. Buna karşın kış günlerinde tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Hemşehrilerimizden yayla ve mezre gibi kışın kullanılmayan bölgelere çıkmamalarını özel olarak rica ediyorum. Özellikle yüksek kesimlerde hasta vs. gibi bir durum yaşanırsa 112’ye haber verildiğinde gerekli tüm çalışmalar ivedilikle yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.