Trabzon'un Ortahisar ilçesi çatak mahallesinde bir site karantinaya alındı

Genel 09.04.2020 - 18:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'un Ortahisar ilçesi çatak mahallesinde bir site karantinaya alındı

Trabzon'un Ortahisar ilçesi çatak mahallesinde bir site karantinaya alındı   Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki çatak mahallaesi mevkinde site Korona virüs tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.   Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çatak mevkiinde bulunan 3 bloklu bir site Korana virüs salgını tedbirleri kapsamında bugün öğle saatlerinde karantina altına alındı.   İl merkezindeki ilk karantina uygulamasının yapıldığı sitenin giriş ve çıkışlarına polis ekipleri tarafından şerit çekilirken, görevli polis ekipleri siteye giriş ve çıkışları önlemek için site girişinde görev yapmaya başladı.   Yakın bloklarda oturan vatandaşların bildirdiğine göre geçen günlerde koronavirüs hastalığından vefat eden öğretmenin oturduğu dairenin olduğu site karantinaya alındı.   Binanın farklı dairesinde oturanların gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı yönünde bilgilere yer verildi.

Trabzon'un Ortahisar ilçesi çatak mahallesinde bir site karantinaya alındı

 

Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki çatak mahallaesi mevkinde site Korona virüs tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.

 

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Çatak mevkiinde bulunan 3 bloklu bir site Korana virüs salgını tedbirleri kapsamında bugün öğle saatlerinde karantina altına alındı.

 

İl merkezindeki ilk karantina uygulamasının yapıldığı sitenin giriş ve çıkışlarına polis ekipleri tarafından şerit çekilirken, görevli polis ekipleri siteye giriş ve çıkışları önlemek için site girişinde görev yapmaya başladı.

 

Yakın bloklarda oturan vatandaşların bildirdiğine göre geçen günlerde koronavirüs hastalığından vefat eden öğretmenin oturduğu dairenin olduğu site karantinaya alındı.

 

Binanın farklı dairesinde oturanların gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı yönünde bilgilere yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.