Trabzon'un ilk lisanslı Kaykay sporcusu Güven, Türkiye Şampiyonası yolunda

Spor 17.04.2019 - 14:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'un ilk lisanslı Kaykay sporcusu Güven, Türkiye Şampiyonası yolunda

Trabzon'un ilk lisanslı kaykay sporcusu Özgür Güven, Trabzon'u Türkiye şampiyonasında temsil etmek için çalışıyor.
Trabzon'un ilk lisanslı Kaykay sporcusu Güven, Türkiye Şampiyonası yolunda     TRABZON (AA) - Trabzon'un ilk lisanslı kaykay sporcusu Özgür Güven, Trabzon'u Türkiye şampiyonasında temsil etmek için çalışıyor. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki boş alanda çalışmalarına devam eden Güven, kaykay yapmaya ilk başladığında yaşadığı zorlukları anlattı. Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün yönlendirmeleriyle Trabzon'un ilk lisanslı kaykay sporcusu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Özel turnuvalara katıldım. 21 Nisan'da Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından Bursa'da yapılacak Sokak Disiplini Kadınlar ve Erkekler birinci etap yarışmasına katılacağım. İkinci etap yarışlarının da ardından elde edilecek puanlarla Türkiye Şampiyonasına katılarak Trabzon'u bu branşta başarıyla temsil edeceğime yürekten inanıyorum." Öztürk de Trabzon'da onlarca branşta olduğu gibi kaykay sporu için de yeni olanaklar hazırlayıp, yetenekli isimleri bulmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.
Trabzon'un ilk lisanslı kaykay sporcusu Özgür Güven, Trabzon'u Türkiye şampiyonasında temsil etmek için çalışıyor.

Trabzon'un ilk lisanslı Kaykay sporcusu Güven, Türkiye Şampiyonası yolunda

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'un ilk lisanslı kaykay sporcusu Özgür Güven, Trabzon'u Türkiye şampiyonasında temsil etmek için çalışıyor.

Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki boş alanda çalışmalarına devam eden Güven, kaykay yapmaya ilk başladığında yaşadığı zorlukları anlattı.

Güven, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün yönlendirmeleriyle Trabzon'un ilk lisanslı kaykay sporcusu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Özel turnuvalara katıldım. 21 Nisan'da Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından Bursa'da yapılacak Sokak Disiplini Kadınlar ve Erkekler birinci etap yarışmasına katılacağım. İkinci etap yarışlarının da ardından elde edilecek puanlarla Türkiye Şampiyonasına katılarak Trabzon'u bu branşta başarıyla temsil edeceğime yürekten inanıyorum."

Öztürk de Trabzon'da onlarca branşta olduğu gibi kaykay sporu için de yeni olanaklar hazırlayıp, yetenekli isimleri bulmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.