Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

Gündem 24.02.2019 - 11:28, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yıl dönümü dolayısıyla Trabzon Valiliğinde tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, il protokolü, askeri ve mülki erkân, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.   Burada konuşma yapan Bakan Soylu, “Bugün burada bir büyük hatırayı ve destanı yeniden hatırlamak geçmişimizi yâd etmek, derslerimizi tekrar ezberlemek üzere bir arada bulunuyoruz. Trabzon’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu vesile ile bu başkaldırıya, bu itiraza isimsiz tüm kahramanlara ecdadımızı, dedelerimizi, ninelerimizi, istiklal mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu kahramanlık mücadelesinin destanını yazan her bir kahramanımızı minnet ve şükranla anıyorum ”dedi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 39. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 24’üncü Halk Koşusu ile 4’üncü 10 km koşularının startını verdi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Valiliğimizi ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. Törenler Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen çeşitli programlarla devam etti.

Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Törenlerle Kutlandı

 

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yıl dönümü dolayısıyla Trabzon Valiliğinde tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, il protokolü, askeri ve mülki erkân, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Valilik önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

 

Burada konuşma yapan Bakan Soylu, “Bugün burada bir büyük hatırayı ve destanı yeniden hatırlamak geçmişimizi yâd etmek, derslerimizi tekrar ezberlemek üzere bir arada bulunuyoruz. Trabzon’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bu vesile ile bu başkaldırıya, bu itiraza isimsiz tüm kahramanlara ecdadımızı, dedelerimizi, ninelerimizi, istiklal mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu kahramanlık mücadelesinin destanını yazan her bir kahramanımızı minnet ve şükranla anıyorum ”dedi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 39. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 24’üncü Halk Koşusu ile 4’üncü 10 km koşularının startını verdi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Valiliğimizi ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. Törenler Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen çeşitli programlarla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.