Trabzon Uluslararası Film ve Kültür Sanat Festivali 16 Ağustos’ta Başlıyor

Kültür-Sanat 08.06.2017 - 16:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Uluslararası Film ve Kültür Sanat Festivali 16 Ağustos’ta Başlıyor

Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek.
 Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek.   Festivalle ilgili olarak İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Derneği Başkanı Asım Aykan, Festival Genel Koordinatörü İlhan Kantoğlu, Festival Direktörü Ruhi Semiz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.   İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, kültür ve sanat kenti Trabzon’a film festivali kazandırmak için yola çıktıklarını ve kentin tüm dinamiklerinin desteğini almak istediklerini vurguladı. Çağlayan, festivalin ilk yılının temasını gençlik ve spor filmleri olarak belirlediklerini, ayrıca kısa metraj ve belgesel konularında da katılımların kabul edileceğini söyledi.   TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, Trabzon’un her konuda gelişimine destek verdiklerini, kültür ve sanat faaliyetlerinin de kentin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu vurguladı.
Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek.

 Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek.

 

Festivalle ilgili olarak İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Derneği Başkanı Asım Aykan, Festival Genel Koordinatörü İlhan Kantoğlu, Festival Direktörü Ruhi Semiz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

 

İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, kültür ve sanat kenti Trabzon’a film festivali kazandırmak için yola çıktıklarını ve kentin tüm dinamiklerinin desteğini almak istediklerini vurguladı. Çağlayan, festivalin ilk yılının temasını gençlik ve spor filmleri olarak belirlediklerini, ayrıca kısa metraj ve belgesel konularında da katılımların kabul edileceğini söyledi.

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, Trabzon’un her konuda gelişimine destek verdiklerini, kültür ve sanat faaliyetlerinin de kentin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.