Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeler değerlendirildi

Gündem 20.02.2019 - 19:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeler değerlendirildi

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeler değerlendirildi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat hHacısalihoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na oda tarafından planlanan ve yürütülen, şehrin geleceği adına önemli projelerle ilgili bilgi verdi. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililerle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanvekili Halil İbrahim Nalbant ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.   Odanın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’u her alanda ileriye taşımak için projeler ürettiklerini vurguladı. Hacısalihoğlu, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi, Uzungöl Kış Turizmi Merkezi Projesi, Yeni Uluslararası Havalimanı Projesi, Trabzon Kongre ve Fuar Merkezi, Yeni Devlet Tiyatrosu Binası Projesi, Metal – Mobilya, Kuru Gıda Sanayi Siteleri Projesi, Araklı Turizm Merkezi Projesi, Serbest Ticaret Bölgesi Projesi, Transit Tüp Geçit Projesi başta olmak üzere yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili Zorluoğlu’na detaylı bilgi verdi. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ise, Trabzon adına büyük değer yaratacağına inandığı projelere destek olacağını belirterek, “Amacımız kentimizi el birliğiyle ileriye taşımak. Bunun da ortak akılla ve birlikte çalışmayla olacağına inanıyoruz. Bu anlamda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın projelerini de kentimiz adına önemli görüyor ve bu çalışmalarının devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeler değerlendirildi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat hHacısalihoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’na oda tarafından planlanan ve yürütülen, şehrin geleceği adına önemli projelerle ilgili bilgi verdi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililerle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanvekili Halil İbrahim Nalbant ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

 

Odanın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’u her alanda ileriye taşımak için projeler ürettiklerini vurguladı. Hacısalihoğlu, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi, Uzungöl Kış Turizmi Merkezi Projesi, Yeni Uluslararası Havalimanı Projesi, Trabzon Kongre ve Fuar Merkezi, Yeni Devlet Tiyatrosu Binası Projesi, Metal – Mobilya, Kuru Gıda Sanayi Siteleri Projesi, Araklı Turizm Merkezi Projesi, Serbest Ticaret Bölgesi Projesi, Transit Tüp Geçit Projesi başta olmak üzere yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili Zorluoğlu’na detaylı bilgi verdi.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ise, Trabzon adına büyük değer yaratacağına inandığı projelere destek olacağını belirterek, “Amacımız kentimizi el birliğiyle ileriye taşımak. Bunun da ortak akılla ve birlikte çalışmayla olacağına inanıyoruz. Bu anlamda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın projelerini de kentimiz adına önemli görüyor ve bu çalışmalarının devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.