Trabzon Ortahisar İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkan Genç'i ziyaret etti

Spor 22.04.2019 - 14:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Ortahisar İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkan Genç'i ziyaret etti

Tokat'ta düzenlenen turnuvada şampiyon olan Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.
Trabzon Ortahisar İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkan Genç'i ziyaret etti     Tokat'ta düzenlenen turnuvada şampiyon olan Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti. Ziyarette, teknik direktör Adnan Adanur ve futbolcular, işaret dili hocası Ömer Ayar'ın yardımıyla Genç ile bir süre sohbet etti. Genç, kurulduktan kısa bir süre sonra şampiyon olan takımı tebrik ederek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Süper Lig'de de İşitme Engelliler Futbol Takımından büyük başarılar beklediğini dile getiren Genç, şunları kaydetti: "Karadeniz'de ilk defa Ampute Futbol Takımı ile İşitme Engelliler Futbol Takımı'nı kurarak engelli bireylerin sporda ne büyük başarılara imza atacağını gösterdik. Engelli vatandaşlarımıza imkan tanındığında bütün zorlukların üstesinden gelebildiklerini bir kez daha gördük. Umarız engellilerimizin öz güvenini yükseltecek bu tür faaliyetlere yapılan destekler daha çok artar ve bizler de tıpkı takımımızın elde ettiği bu şampiyonluk gibi daha nice başarılara tanık oluruz." Adanur ise turnuvada Kayseri, Sivas, Çorum İşitme Engelliler Futbol Takımlarını yenerek şampiyon olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Genç'e teşekkür etti.
Tokat'ta düzenlenen turnuvada şampiyon olan Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Trabzon Ortahisar İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkan Genç'i ziyaret etti

 
 

Tokat'ta düzenlenen turnuvada şampiyon olan Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Ziyarette, teknik direktör Adnan Adanur ve futbolcular, işaret dili hocası Ömer Ayar'ın yardımıyla Genç ile bir süre sohbet etti.

Genç, kurulduktan kısa bir süre sonra şampiyon olan takımı tebrik ederek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

Süper Lig'de de İşitme Engelliler Futbol Takımından büyük başarılar beklediğini dile getiren Genç, şunları kaydetti:

"Karadeniz'de ilk defa Ampute Futbol Takımı ile İşitme Engelliler Futbol Takımı'nı kurarak engelli bireylerin sporda ne büyük başarılara imza atacağını gösterdik. Engelli vatandaşlarımıza imkan tanındığında bütün zorlukların üstesinden gelebildiklerini bir kez daha gördük. Umarız engellilerimizin öz güvenini yükseltecek bu tür faaliyetlere yapılan destekler daha çok artar ve bizler de tıpkı takımımızın elde ettiği bu şampiyonluk gibi daha nice başarılara tanık oluruz."

Adanur ise turnuvada Kayseri, Sivas, Çorum İşitme Engelliler Futbol Takımlarını yenerek şampiyon olduklarını belirterek, desteklerinden dolayı Genç'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.