Trabzon Of'ta kaybolan alzaymır hastası kadın ölü bulundu

Gündem 11.03.2019 - 07:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Of'ta kaybolan alzaymır hastası kadın ölü bulundu

Of'ta kaybolan kadının cesedi bulundu.
Trabzon Of'ta kaybolan alzaymır hastası kadın ölü bulundu     TRABZON (AA) - Of'ta kaybolan kadının cesedi bulundu. Alınan bilgiye göre, ilçenin Of’un Korucuk Mahallesi'nde, oğlu Yusuf Demir ile yaşayan 73 yaşındaki Ayşe Demir, dün sabah kahvaltı yaptıktan sonra evinden ayrıldı. Annesinden haber alamayan ve mahallede aramasına rağmen bulamayan Yusuf Demir, jandarmaya başvurdu. Bunun üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince alzaymır hastası olduğu öğrenilen Ayşe Demir'in bulunması için çalışma başlatıldı.  Vatandaşların da yardım ettiği arama çalışmaları sonucu Demir'in cesedi, Cos Dağı eteklerinde bulundu. (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'TEMEDYA_WIDGET_122002',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid: 'http://www.taka61.net/'});
Of'ta kaybolan kadının cesedi bulundu.

Trabzon Of'ta kaybolan alzaymır hastası kadın ölü bulundu

 
 

TRABZON (AA) - Of'ta kaybolan kadının cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Of’un Korucuk Mahallesi'nde, oğlu Yusuf Demir ile yaşayan 73 yaşındaki Ayşe Demir, dün sabah kahvaltı yaptıktan sonra evinden ayrıldı.

Annesinden haber alamayan ve mahallede aramasına rağmen bulamayan Yusuf Demir, jandarmaya başvurdu.

Bunun üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince alzaymır hastası olduğu öğrenilen Ayşe Demir'in bulunması için çalışma başlatıldı. 

Vatandaşların da yardım ettiği arama çalışmaları sonucu Demir'in cesedi, Cos Dağı eteklerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.