Trabzon’lu Sabriye Şengül, Dünya Şampiyonu Oldu

Gündem 19.11.2018 - 16:38, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’lu Sabriye Şengül, Dünya Şampiyonu Oldu

Trabzon’lu Sabriye Şengül, Dünya Şampiyonu Oldu Avusturya’dan ve bir çok Avrupa ülkesinden Sabriye Şengül’ü desteklemek için gelenler Vienna’ya akın etti. Salonun tamamının dolu olduğu maçta bir çok seyirci maçı salon dışında takip ederek destek verdi.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Sabriye Şengül, “Ülkeme bu güzel ISKA Dünya Kick Boxing şampiyonluk kemerini kazandırıp 2. kez Dünya şampiyonu olarak ülkeme döneceğim için çok mutluyum” dedi. Sabriye Şengül, gerek Türkiye’den gerekse yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. En büyük hedefinin de Bellator’da yapılacak olan şampiyonluk kemerini almak olduğunu söyledi.

Trabzon’lu Sabriye Şengül, Dünya Şampiyonu Oldu

Avusturya’dan ve bir çok Avrupa ülkesinden Sabriye Şengül’ü desteklemek için gelenler Vienna’ya akın etti. Salonun tamamının dolu olduğu maçta bir çok seyirci maçı salon dışında takip ederek destek verdi.

 

Sabriye Şengül, “Ülkeme bu güzel ISKA Dünya Kick Boxing şampiyonluk kemerini kazandırıp 2. kez Dünya şampiyonu olarak ülkeme döneceğim için çok mutluyum” dedi. Sabriye Şengül, gerek Türkiye’den gerekse yurt dışından gelen gurbetçi vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. En büyük hedefinin de Bellator’da yapılacak olan şampiyonluk kemerini almak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.