Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden YKS sınavına girecekkere duyuru yarın son

Genel 25.06.2020 - 18:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden YKS sınavına girecekkere duyuru yarın son

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden YKS sınavına girecekkere duyuru yarın son   Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü YKS sınavına girecekkere yaptığı duyuru şu şekilde oldu;   Halkımıza duyurulur;   Üniversite sınavına girecek olan vatandaşlarımızdan covid pozitif/ temaslı veya karantina bölgelerinde olanlar ÖSYM ye ve İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığına yarın mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir.Tüm ilgililerin bilgisine sunulur.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nden YKS sınavına girecekkere duyuru yarın son

 

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü YKS sınavına girecekkere yaptığı duyuru şu şekilde oldu;

 

Halkımıza duyurulur;

 

Üniversite sınavına girecek olan vatandaşlarımızdan covid pozitif/ temaslı veya karantina bölgelerinde olanlar ÖSYM ye ve İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığına yarın mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir.Tüm ilgililerin bilgisine sunulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.